Mrufka@@1
Fanka BB :)
Omg oby już przestało boleć bo bez kitu ledwo chodzęPowiedziałabym, że jeszcze nie, ale jutro już może pyknąć!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg oby już przestało boleć bo bez kitu ledwo chodzęPowiedziałabym, że jeszcze nie, ale jutro już może pyknąć!
Dziękuję, ale tak na chilling podchodzę. Odkąd mam uregulowane hormony i biorę Aromek to mam mocniejsze doznania, więc to może być po prostu zmasowany atak bólowy bikoz rizonsTo u mnie 3 dni opóźnienia, ale już nie zmieniałam daty testowania. Powodzenia!!!
U mnie też pięknie, więc pranie schnie sobie na tarasie, część okien pomyta i porządki trwająCzy u Was też jest dzisiaj taka piękna pogoda? ☀☀☀
Siedzę sobie teraz na tarasie i musiałam się rozebrać, bo gorąco opalam się
Trzonuj, to rozluźniOmg oby już przestało boleć bo bez kitu ledwo chodzę
To wieczorem bo teraz siedzi z nami ten co ostatnio nam wparował w trakcie z pytaniem czemu walimy młotkiem po nocyTrzonuj, to rozluźni
Najgorsze okna. Zabieram się za mycie od paru miesięcyU mnie też pięknie, więc pranie schnie sobie na tarasie, część okien pomyta i porządki trwają
rób dalej, jeszcze nie, ale już blisko.Jeju czy to już ? Brzuch mnie mega boli , jak siadam to mam wrażenie że wbija mi się kołek w dupsko test na górze z teraz a na dole z południa Zobacz załącznik 1450456
Wygońcie na dwór.To wieczorem bo teraz siedzi z nami ten co ostatnio nam wparował w trakcie z pytaniem czemu walimy młotkiem po nocy
ja nawet przed chwilą umyłam na fali upracowania!Najgorsze okna. Zabieram się za mycie od paru miesięcy
Nie ma za co xD!Wygońcie na dwór.
Jeszcze okrzyczcie, że taka ładna pogoda, a w domu siedzi .