reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
andy samberg GIF
Oj to prawie relacja lajf 🤣🤣🤣 także 3...2...1....trzon !!!!

Ale takich min nie strzelacie 🤭?
Nie wiem jakie miny strzelam ale może i takie , ostatnio bierzemy to na śmiech ☺️

Kurka a moj mąż trening prowadzi, zanim wroci i dzieci spać pogonimy, czuję ze moja gotowa do dzialania komórka uschnie... z czekania 😂😂😂
Haha nawilzaj się :D

Nie ocejniajcie starego ale już po ! Podszedł zadaniowo,spisał się , dostał buziaka w nagrodę 🥳☺️

Nas ostatnio w trakcie bardzo rozbawiła jakaś pierdołka, że ciężko było wczuć się w klimat :D A jak się mocno śmieję, to ściskam trzon mięśniami i nie jest przyjemnie...
Przypomniało mi się coś a propos trzymania trzona mięśniami…

Mój lubi, jak kaszlę w trakcie, a że ostatnio sporo kaszlałam przez COVID, to było mu bardzo przyjemnie 🤷🏻‍♀️🫣.

reklama
Bratanica męża ma 6 lat i z domu nie wyjdzie, do przedszkola z placzem chodzi bo ona chce gry i bajki. A jak jest weekend to kontaktu z nią wcale nie ma... A powiem więcej ona ma swój smartfon i to za ponad tysiaka !!!!!

Moje dzieci (7 i 11 lat) też mają smartfony i nie widzę w tym nic złego 🤷‍♀️
To nie telefon jest problemem tylko to, że rodzice nie interesują się dzieckiem.

Moje dzieci nie mają problemu z wychodzeniem na plac zabaw czy z wykonywaniem innych aktywności.
Z resztą jak mogłaby im zakazywać używania telefonu czy komputera skoro ja spędzam on-line bardzo dużo czasu

Do góry