Impressja87
Zaciekawiona BB
Dziękuję i powodzenia wszystkim Staraczkom!Mozesz śmiało zmykać na forum Mamy 2023. Tam Ci wszystko podpowiedzą. My się staramy więc jesteśmy na innym etapie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i powodzenia wszystkim Staraczkom!Mozesz śmiało zmykać na forum Mamy 2023. Tam Ci wszystko podpowiedzą. My się staramy więc jesteśmy na innym etapie.
Oj to prawie relacja lajf także 3...2...1....trzon !!!!
Ale takich min nie strzelacie ?Oj to prawie relacja lajf także 3...2...1....trzon !!!!
Kurka a moj mąż trening prowadzi, zanim wroci i dzieci spać pogonimy, czuję ze moja gotowa do dzialania komórka uschnie... z czekaniaOj to prawie relacja lajf także 3...2...1....trzon !!!!
To ją podlej! Nic nie uschnie, wszystko będzie gites! Może wygrasz ten konkurs na dwie kreski!Kurka a moj mąż trening prowadzi, zanim wroci i dzieci spać pogonimy, czuję ze moja gotowa do dzialania komórka uschnie... z czekania
Nie wiem jakie miny strzelam ale może i takie , ostatnio bierzemy to na śmiechAle takich min nie strzelacie ?
Haha nawilzaj sięKurka a moj mąż trening prowadzi, zanim wroci i dzieci spać pogonimy, czuję ze moja gotowa do dzialania komórka uschnie... z czekania
Nas ostatnio w trakcie bardzo rozbawiła jakaś pierdołka, że ciężko było wczuć się w klimat A jak się mocno śmieję, to ściskam trzon mięśniami i nie jest przyjemnie...Ale takich min nie strzelacie ?
Przypomniało mi się coś a propos trzymania trzona mięśniami…Nas ostatnio w trakcie bardzo rozbawiła jakaś pierdołka, że ciężko było wczuć się w klimat A jak się mocno śmieję, to ściskam trzon mięśniami i nie jest przyjemnie...
Bratanica męża ma 6 lat i z domu nie wyjdzie, do przedszkola z placzem chodzi bo ona chce gry i bajki. A jak jest weekend to kontaktu z nią wcale nie ma... A powiem więcej ona ma swój smartfon i to za ponad tysiaka !!!!!