reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Kurczę też miałam to w planach, żeby w weekend już nie sprzątać. To slońce jednak mnie przekonało.
Tak myślę, że @LadyCaro dobrze robisz.. W końcu musisz być upracowana i zmęczona, żeby ciąża była :D nie ma nic za darmo hah dlatego posiedzę jeszcze parę minut i idę sprzątać!
Mnie to podbrzusze tak nasuwa dość zdrowo od wczoraj i się boję umęczać, bo może w czymś przeszkodzę :p Mam świadomość, że to naiwne myślenie, ale pasuje taki ból 6-7 dpo...

reklama
Mnie to podbrzusze tak nasuwa dość zdrowo od wczoraj i się boję umęczać, bo może w czymś przeszkodzę :p Mam świadomość, że to naiwne myślenie, ale pasuje taki ból 6-7 dpo...
To Ty dzisiaj lepiej odpoczywaj, niech się zagnieżdża w spokoju :D w takim razie nie za późno na testowanie się zapisałaś? Jak już dzisiaj 6-7 po to dawaj testa za parę dni :D

Kurde dziewczyny mam problem... Tzn mój mąż... Kupił coś tam przez internet chyba olx... Przelał ponad tysiąc zł i kilka msc nie dostał przesyłki, sprawa zgłoszona na policję ale sami mówili że na 99% nie dostaniemy kasy ... Facet nie odbiera telefonu, wcześniej się kontaktował, zarzekał że wysłał przesyłkę, ale nie chciał przesłać nam potwierdzenia, i to mnie tknęło do tego aby mu nie wierzyć i iść na policję bo mój mąż do tej pory by nie zgłosił tego 😡😡😡 może ktoś miał taki problem?
Ja wiem że kasy nie będzie, ale czy chociaż jest szansa że tamten coś będzie miał problemów? Wszystkie screeny rozmów z gościem ma policja, dane, nr tel, i SMS gdzie przyznał się że wysłał paczkę....
Mnie dwa lata temu pani w ten sposób oszukała na 90 PLN. Policja ją znalazła bez większych problemów. W tej chwili pani ma już wyrok i grzywnę na koncie a ja mam swoje 90 PLN spowrotem ale trwało to prawie dwa lata.

żadnego plamienia interpolacyjnego? 😂
Nie, ani kropli, choć tego oczekuje, bo przy pierwszym seksie krwawiłam jak świnia u rzeźnika :p
To Ty dzisiaj lepiej odpoczywaj, niech się zagnieżdża w spokoju :D w takim razie nie za późno na testowanie się zapisałaś? Jak już dzisiaj 6-7 po to dawaj testa za parę dni :D
Owu miałam o 3 dni wcześniej niż normalnie (chyba), dlatego taki termin :p

Jeju czy to już ? Brzuch mnie mega boli , jak siadam to mam wrażenie że wbija mi się kołek w dupsko 🙈 test na górze z teraz a na dole z południa
IMG20221007172317.jpg

reklama
Do góry