reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Z mojego doświadczenia wynika, że lekarze raczej nie lubią "przygotowanych" pacjentów 😒
To zależy od lekarza…Ale fakt, ci starsi nie lubią przygotowanych pacjentów. Często za nimi nie nadążają.

Z moim jesteśmy na takiej stopie wtajemniczenia, że skierowaniem na podstawowe badania hormonalne on wie, że ja mogę sobie podetrzeć tyłek 😏.

No ale czekamy, czekamy.
Muszę uzbroić się w zen🧘🏻‍♀️.

reklama
Lekarze się czasem irytują, jak ktoś zaczyna od "czytałam w internecie", ale weź nie czytaj... Wściekła jestem w środku, bo zaczęłam mieć podejrzenia już jakiś czas temu, że chyyyyba nie prowadzą mnie dobrze, ale wczoraj się w tym przekonaniu utwierdziłam.

Mój gin nawet przyznał wczoraj, że kobiety z niepłodnością mają często większą wiedzę niż ginekolodzy, którzy się w tym nie specjalizują tak ze szczerego serca. Czyli co? Czyli mamy tutaj super mądre lasunie, które niejedno widziały i niejednemu pomogły, gdy lekarze zawiedli.
To właśnie nie wolno zaczynać od takich słów, bo mnie też by wkurzyło, jakby mi ktoś coś udowadniał, bo „przeczytał w internecie.”

Dziewczyny myślicie ze warto jutro zatestowac? Jakoś w tym miesiącu boje się testować…
Co myślicie? Czekać jeszcze? Niby jutro 8dpo. Nie byłam na monitoringu.

Załączniki

• IMG_0726.jpeg
    IMG_0726.jpeg
    37,2 KB · Wyświetleń: 91
To właśnie nie wolno zaczynać od takich słów, bo mnie też by wkurzyło, jakby mi ktoś coś udowadniał, bo „przeczytał w internecie.”

Zupełnie nie wiem czemu. Jak moja mama poszła do dermatologa to oglądał razem z nią zdjęcia zmiab w galerii Google i szukał co moze do niej pasować, a później googlowal co na to brać 💁‍♀️😂

Zupełnie nie wiem czemu. Jak moja mama poszła do dermatologa to oglądał razem z nią zdjęcia zmiab w galerii Google i szukał co moze do niej pasować, a później googlowal co na to brać 💁‍♀️😂
To zależy jak klient to przekazuje. Bo jak to jest na zasadzie: pani mecenas pierdoli pani, bo w internecie… to sama wściekła jestem. Ale jak to jest na zasadzie: co sądzi pani o tym, bo czytałam ze tamto - to można się skonfrontować :)

reklama
Do góry