reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

@Moonstone nawiązując do Twojego pozytywnego testu 8 dpo - jak potwierdzałaś owulację? Ja jestem dzisiaj 7-8 dpo i kusiiiiiiiiiii 😆

Owulakiem ;) wiec to takie na słowo honoru i Urban legend ;)
P.S. Jak to mówi moja kochana @LadyCaro - nikt nie może cię powstrzymać :D
@LaLaLaKoala , widzę, że nie tylko ja taka niecierpliwa…Kusi mnie złamać swoje zasady nietestowania do @.

Jestem 10-11 dpo🫢.
I mam tylko jednego Pinka.

reklama
@LaLaLaKoala , widzę, że nie tylko ja taka niecierpliwa…Kusi mnie złamać swoje zasady nietestowania do @.

Jestem 10-11 dpo🫢.
I mam tylko jednego Pinka.

Jak kiedyś ktoś będzie świadkiem mojego wytrzymania z testem do 11 dpo (te cykle bez seksu się nie liczą 😂) to proszę od razu dzwonić po karetkę bo to znaczy że mam udar 😂

Tylko, czy jest sens?
Przez wirusa piję, jak smok: czyt. mocz jest rozwodniony.

Jesu mamy tak podobne a tak różne dylematy 😂😂
Właśnie robię owulaki i już 4 dziś i żaden mnie nie satysfakcjonuje bo przez chorobe non stop pije i sikam 😂😂😂😂
Ja bym już poczekała do rana chociaż nie jestem fanką testów z pierwszego szczania😂

reklama
Jesu mamy tak podobne a tak różne dylematy 😂😂
Właśnie robię owulaki i już 4 dziś i żaden mnie nie satysfakcjonuje bo przez chorobe non stop pije i sikam 😂😂😂😂
Ja bym już poczekała do rana chociaż nie jestem fanką testów z pierwszego szczania😂
Zaczyna mnie pobolewać brzuch, jak na @, więc chyba nie ma sensu.

Kurde, w ciąży też mnie tak bolał 😂.

Do góry