reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A takie pytanko mam czy jak testujecie to w "ukryciu" przed mężem/partnerem czy raczej obydwoje stresujecie się przed wynikiem?
Zawsze w ukryciu :D jak w końcu będzie pozytywny to musi być niespodzianka dla Niego. Ale kiedy ona będzie... 🤔
Raz już mi prawie wszedł do kibelka podczas sikania na test, ale sprawnie go jakoś ukryłam. Sama się dziwiłam, ze nie zauważył. Może udał, że nie widzi 🤣🤣

@LaLaLaKoala , widzę, że nie tylko ja taka niecierpliwa…Kusi mnie złamać swoje zasady nietestowania do @.

Jestem 10-11 dpo🫢.
I mam tylko jednego Pinka.
Ja mam tę szajsungi z testeo jak dobrze pamiętam, ale staram się być twarda. Znajoma mi mówiła, że jej 10dpo nie wyszedł, ale 12dpo już tak, to chyba wytrzymam 😆

Wiem, że pytanie już było zadane 100x, ale oczywiście zawsze mam wątpliwości - jeśli miałam dzisiaj pozytywny owu, a nie będę miała okazji iść na monitoring, to od kiedy liczyć dni po? Od poniedziałku czy wtorku?

Zawsze w ukryciu :D jak w końcu będzie pozytywny to musi być niespodzianka dla Niego. Ale kiedy ona będzie... 🤔
Raz już mi prawie wszedł do kibelka podczas sikania na test, ale sprawnie go jakoś ukryłam. Sama się dziwiłam, ze nie zauważył. Może udał, że nie widzi 🤣🤣
no to ładnie 🙈 ja teraz robiłam owulaki, zostawiłam na pralce to mówi do mnie, że są dwie kreski (wiedział że to owulaki) i ja do niego no i co? A on do mnie: to chyba dobrze? 🤣 Wytłumaczyłam mu o co chodzi z nimi 🤭 a twierdzi, że jak mam potrzebę robić ciążowe to żebym sobie robiła, bo jak to stwierdził to wie o tym, że jak będzie pozytyw to od razu przybiegnę 😁

reklama
Ja mam tę szajsungi z testeo jak dobrze pamiętam, ale staram się być twarda. Znajoma mi mówiła, że jej 10dpo nie wyszedł, ale 12dpo już tak, to chyba wytrzymam 😆
najgorsze testy jakie mogą być jak dla mnie, w poprzednim cyklu 2/4 były pozytywne, a ciąży brak.. nigdy z innymi nie miałam takiego problemu..

Do góry