reklama
Wezu
Fanka BB :)
Przyznałaś się kiedyś?ja testuję sama i mało tego, jeszcze negatywne testy zawijam w papier i wyrzucam tak, żeby ich nie widział.
Ale on wie, że testuję, ale widzi, że chcę to ukryć więc nie pyta.
Zdarza mu się spytać "ile testó już zrobiłaś?"
Klaudia126
Jeju, myślałam, że tylko ja mam takiego pierdolca na punkcie testów i robię codziennie jak spóźnia mi się @, ale żeby specjalnie się jakoś z nimi kryć to nie
Miętusek
Moderator
Zawsze w ukryciu jak w końcu będzie pozytywny to musi być niespodzianka dla Niego. Ale kiedy ona będzie...A takie pytanko mam czy jak testujecie to w "ukryciu" przed mężem/partnerem czy raczej obydwoje stresujecie się przed wynikiem?
Raz już mi prawie wszedł do kibelka podczas sikania na test, ale sprawnie go jakoś ukryłam. Sama się dziwiłam, ze nie zauważył. Może udał, że nie widzi
Owulacja
Ja mam tę szajsungi z testeo jak dobrze pamiętam, ale staram się być twarda. Znajoma mi mówiła, że jej 10dpo nie wyszedł, ale 12dpo już tak, to chyba wytrzymam@LaLaLaKoala , widzę, że nie tylko ja taka niecierpliwa…Kusi mnie złamać swoje zasady nietestowania do @.
Jestem 10-11 dpo.
I mam tylko jednego Pinka.
Owulacja
A wczoraj chciałam Ciebie wywoływać po analizie listy@olka11135 prosiłam wcześniej o wpisanie na 17.10 ale widzę, że nie wpisałaś(pewnie gdzieś znikło wśród miliona komentarzy). A chciałabym się tutaj udzielać regulaminowo
Owulacja
Zależy czy wstanę jak jest jeszcze w domu czy jak już poszedł do pracyA takie pytanko mam czy jak testujecie to w "ukryciu" przed mężem/partnerem czy raczej obydwoje stresujecie się przed wynikiem?
Klaudia126
no to ładnie ja teraz robiłam owulaki, zostawiłam na pralce to mówi do mnie, że są dwie kreski (wiedział że to owulaki) i ja do niego no i co? A on do mnie: to chyba dobrze? Wytłumaczyłam mu o co chodzi z nimi a twierdzi, że jak mam potrzebę robić ciążowe to żebym sobie robiła, bo jak to stwierdził to wie o tym, że jak będzie pozytyw to od razu przybiegnęZawsze w ukryciu jak w końcu będzie pozytywny to musi być niespodzianka dla Niego. Ale kiedy ona będzie...
Raz już mi prawie wszedł do kibelka podczas sikania na test, ale sprawnie go jakoś ukryłam. Sama się dziwiłam, ze nie zauważył. Może udał, że nie widzi
reklama
Klaudia126
najgorsze testy jakie mogą być jak dla mnie, w poprzednim cyklu 2/4 były pozytywne, a ciąży brak.. nigdy z innymi nie miałam takiego problemu..Ja mam tę szajsungi z testeo jak dobrze pamiętam, ale staram się być twarda. Znajoma mi mówiła, że jej 10dpo nie wyszedł, ale 12dpo już tak, to chyba wytrzymam