reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A takie pytanko mam czy jak testujecie to w "ukryciu" przed mężem/partnerem czy raczej obydwoje stresujecie się przed wynikiem?
Zawsze w ukryciu :D jak w końcu będzie pozytywny to musi być niespodzianka dla Niego. Ale kiedy ona będzie... 🤔
Raz już mi prawie wszedł do kibelka podczas sikania na test, ale sprawnie go jakoś ukryłam. Sama się dziwiłam, ze nie zauważył. Może udał, że nie widzi 🤣🤣

@LaLaLaKoala , widzę, że nie tylko ja taka niecierpliwa…Kusi mnie złamać swoje zasady nietestowania do @.

Jestem 10-11 dpo🫢.
I mam tylko jednego Pinka.
Ja mam tę szajsungi z testeo jak dobrze pamiętam, ale staram się być twarda. Znajoma mi mówiła, że jej 10dpo nie wyszedł, ale 12dpo już tak, to chyba wytrzymam 😆

Wiem, że pytanie już było zadane 100x, ale oczywiście zawsze mam wątpliwości - jeśli miałam dzisiaj pozytywny owu, a nie będę miała okazji iść na monitoring, to od kiedy liczyć dni po? Od poniedziałku czy wtorku?

Zawsze w ukryciu :D jak w końcu będzie pozytywny to musi być niespodzianka dla Niego. Ale kiedy ona będzie... 🤔
Raz już mi prawie wszedł do kibelka podczas sikania na test, ale sprawnie go jakoś ukryłam. Sama się dziwiłam, ze nie zauważył. Może udał, że nie widzi 🤣🤣
no to ładnie 🙈 ja teraz robiłam owulaki, zostawiłam na pralce to mówi do mnie, że są dwie kreski (wiedział że to owulaki) i ja do niego no i co? A on do mnie: to chyba dobrze? 🤣 Wytłumaczyłam mu o co chodzi z nimi 🤭 a twierdzi, że jak mam potrzebę robić ciążowe to żebym sobie robiła, bo jak to stwierdził to wie o tym, że jak będzie pozytyw to od razu przybiegnę 😁

reklama
Ja mam tę szajsungi z testeo jak dobrze pamiętam, ale staram się być twarda. Znajoma mi mówiła, że jej 10dpo nie wyszedł, ale 12dpo już tak, to chyba wytrzymam 😆
najgorsze testy jakie mogą być jak dla mnie, w poprzednim cyklu 2/4 były pozytywne, a ciąży brak.. nigdy z innymi nie miałam takiego problemu..

Do góry