reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Czyli dzwonię ( bo mój mąż na pewno nie zadzwoni) umawiam go na dany termin i godzinę. Idzie płaci, i od razu do jakiegoś pokoiku idzie robić swoje? Załatwia wszystko w jednym dniu. A ile taka " przyjemność" kosztuje w przybliżeniu?
180 PLN

Dokładnie tak jak napisałaś, będzie umówiony na konkretny termin i godzinę. Musi mieć przy sobie dowód osobisty i maskę na twarzy - w Gamecie wszyscy chodzą w maskach. Recepcja jest dokładnie na przeciwko wejścia więc na pewno się nie zgubi :D. Dłużej niż kilkadziesiąt minut nie będzie mu potrzebne na tę wizytę. Wyniki można zwykle odebrać na drugi dzień osobiście, można też poprosić o wysłanie ich mailem - wtedy mój mąż dostawał tego samego dnia.

reklama
180 PLN

Dokładnie tak jak napisałaś, będzie umówiony na konkretny termin i godzinę. Musi mieć przy sobie dowód osobisty i maskę na twarzy - w Gamecie wszyscy chodzą w maskach. Recepcja jest dokładnie na przeciwko wejścia więc na pewno się nie zgubi :D. Dłużej niż kilkadziesiąt minut nie będzie mu potrzebne na tę wizytę. Wyniki można zwykle odebrać na drugi dzień osobiście, można też poprosić o wysłanie ich mailem - wtedy mój mąż dostawał tego samego dnia.

Wielkie dzięki 🙂 postaram się go wysłać jak najszybciej. Ile dni wstrzemięźliwości seksualnej musi być? Tzn jeśli będzie więcej niż 3 dni to źle?

Oki. Dzięki wielkie za pomoc 🙂
W listopadzie na pewno go wyśle, teraz mu dam spokój bo i tak jedzie na silnych przeciwbólowych do końca tygodnia więc pewnie to źle wpłynie na wynik 🤷🏻‍♀️
Pewnie tak, na pewno powinien być jakiś odstęp. Tylko nie zawsze jest wolny termin badania jakoś szybko, mój mąż się umawia zwykle na spokojnie z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem. Bo dopasowuje termin badania też do mojego cyklu, żeby te dni abstynencji nie wypadły w czasie owulacji ;-). Także jak będziecie wiedzieć kiedy to ma mniej więcej być, to na pewno warto zadzwonić.

Pewnie tak, na pewno powinien być jakiś odstęp. Tylko nie zawsze jest wolny termin badania jakoś szybko, mój mąż się umawia zwykle na spokojnie z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem. Bo dopasowuje termin badania też do mojego cyklu, żeby te dni abstynencji nie wypadły w czasie owulacji ;-). Także jak będziecie wiedzieć kiedy to ma mniej więcej być, to na pewno warto zadzwonić.

Dzięki wielkie 🙂 w listopadzie akurat owulacja mi wypada w okolicach 11 listopada, więc jak będę dzwonić to będę pamiętać

reklama
Do góry