reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ej, a ja chyba mam teraz drugą owulację.

W zeszłym tygodniu od czwartku miałam tak duże libido, jak nigdy. W niedzielę pozytywny test owu.

Dzisiaj tak zaczął napieprzać mi prawy jajnik- taki ból mam tylko w czasie owu plus od wczoraj znowu mam płodny śluz, więc mniemam, że to mityczne podwójne jajeczkowanie.

Dziwne to. Dziś jest 20 dc.

Któraś tak miała?

reklama
Bardzo mi przykro 😟😟 cały czas Was czytałam ale nie logowałam się nawet. Trzymałam i trzymam za każdą z Was kciuki ❤️ u Ciebie o ile pamiętam to partner miał kiepskie nasienie?
Tak, zgadza sie. Ale juz rok nie badalismy, bo wlasnie rok temu juz bylo w normie oprocz morfologii. Nic to nie dalo. I juz nie widze sensu, zeby je badac bo sie zmienia jak chce i czy jest zle czy okej to i tak w ciąży nie jestem.

Tak, zgadza sie. Ale juz rok nie badalismy, bo wlasnie rok temu juz bylo w normie oprocz morfologii. Nic to nie dalo. I juz nie widze sensu, zeby je badac bo sie zmienia jak chce i czy jest zle czy okej to i tak w ciąży nie jestem.
oczywiście myślał, że łykał magnez. Poprawiło się.

Ostatnia edycja:
To ja Ci coś powiem, wiem że to brzmi "fantastycznie" ale mój też miał kiepskie parametry i po cichu dawałam mu witaminy dla kobiet w ciąży, oczywiście myślał, że łykał magnez. Poprawiło się.
On juz lyka takie garscie supli i lekow, ze nie musze mu nic przemycac :D co mu dam to wezmie. Bierze tez kwas foliowy ale tez mase innych rzeczy.
Czuje bezsens tego wszystkiego.
Za miesiac mam histero bo ciągle mam plamienia. Mam nadzieje zeznajda mi polipa.

On juz lyka takie garscie supli i lekow, ze nie musze mu nic przemycac :D co mu dam to wezmie. Bierze tez kwas foliowy ale tez mase innych rzeczy.
Czuje bezsens tego wszystkiego.
Za miesiac mam histero bo ciągle mam plamienia. Mam nadzieje zeznajda mi polipa.
Nie wiem czy pamiętasz ale ja z mięśniakami na pokładzie, do dzisiaj są. Ja przez to właśnie plamiłam przed i po okresie. A ból był nie do opisania.. No ale z drugiej strony wykryliby Ci podczas USG. To jest okropne przez co kobieta musi przejść... I przechodzić...

Nie wiem czy pamiętasz ale ja z mięśniakami na pokładzie, do dzisiaj są. Ja przez to właśnie plamiłam przed i po okresie. A ból był nie do opisania.. No ale z drugiej strony wykryliby Ci podczas USG. To jest okropne przez co kobieta musi przejść... I przechodzić...
U mnie na usg jest czysto. Jedyne co to mam dość grube endo, po owu 16mm. Zobaczymy po tej histero co tam sie dzieje.

Ej, a ja chyba mam teraz drugą owulację.

W zeszłym tygodniu od czwartku miałam tak duże libido, jak nigdy. W niedzielę pozytywny test owu.

Dzisiaj tak zaczął napieprzać mi prawy jajnik- taki ból mam tylko w czasie owu plus od wczoraj znowu mam płodny śluz, więc mniemam, że to mityczne podwójne jajeczkowanie.

Dziwne to. Dziś jest 20 dc.

Któraś tak miała?
Zrobiłam z ciekawości i w zasadzie za namową chłopa mego test owulacyjny.

No i wyszedł taki🤔.

Załączniki

• E944F867-932C-4012-870B-58E9FBDDCD87.jpeg
    E944F867-932C-4012-870B-58E9FBDDCD87.jpeg
    839,4 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry