hachette
Fanka BB :)
Nie mam, ale ktoś mi kiedyś tam zlecił z krwi i wyszedł pozytywny. Później kazali ki to olać a on powiedział ze zbadać, bo w krwi wyjdzie ci nawet jak przeszłaś kiedyś a w kale jeśli jest obecny nadal. A może utrudniać zajście w ciążeA masz jakieś objawy tego helicobactera? Wzdęty brzuch, jakieś problemy żołądkowo-jelitowe?
Szkoda tylko, ze tak długo trzeba na to wszystko czekać, 3 tyg na wyniki, po drodze święta wiec pewnie się rozciągnie do 3,5tyg, później na wizytę miesiąc.. ech.No to w sumie bardzo dobrze, macie badania zrobione i następna wizytę ogarnięta i na niej już będą zalecenia.
A wiesz może dlaczego dostałaś ten corss do zrobienia ?
Nie mówił dlaczego nam to daje, po prostu kazał zrobić. Wy nie robiliście? Kosztuje 330zl, dramatu nie ma. Wiesz, mi raz skoczyła beta do 8,5 i ja myśle, ze on się tego złapał, powiedzial, ze może być tak, ze nie tylko ten jeden raz ruszyła tylko ja tego nie wyłapałam.
W gowienku po pachy zawsze razniej z kimś niż samemuz jednej strony mi przykro, z drugiej fajnie że działacie, a z trzeciej to cieszę się samolubnie, że nie zostanę tu sama do końca roku