reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

U nas było pytanie o miejsce zgonu. I fakt dotarli do tej dokumentacji, aż byłam w szoku. Tam chodziło o ubezpieczenie kredytu
Pewnie, ze dotrą, to fakt. Obecnie jest coraz więcej ubezpieczycieli, którzy a) odmawiają, jeśli stwierdza, ze właśnie dla nich to żaden biznes B) wysyłają klienta na badania, za które płacą i dopiero po wynikach daja decyzje

reklama
Hej dziewczyny, u mnie wczoraj 10 dc i mrugająca buźka na teście owu czyli zbliżamy się do piku. Było bara bara i zastanawiam się jaką strategię objąć: czy codziennie czy co dwa dni? 😄 Dziś w nocy lecimy na krótki urlop, mam nadzieję, że będzie to sprzyjało bzykaniu 😄. Nie mówię mężowi o testach owu, bo w poprzednich staraniach jak o tym mówiłam to jakoś tak sztucznie było. Zakładam za to medalion zwany dzieciorobem. Dostałam go od siostry męża. Nie to, że wierzę w czary mary, ale to dyskretny znak, że produkcję czas zacząć!

Produkujcie ❤️❤️❤️ oby wyszło z tego 🤰🤱👶🚼
❤️❤️❤️Medalion piękny ❤️❤️❤️ warto spróbować wszystkiego nawet czary mary ❤️

Nosz kurła mój cykl jest do doopy...
Zrobiłam zakupy, wrociłam do domu, mam taką mokrość, ze sprawdziłam sobie śluz jest rozciagliwy jak białko, jest go dużo, no płodny zaje....fajnie ale kurczę jest cały brązowy 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
A paskowi do pik brakuje

Załączniki

• 16663398629553997829699035583338.jpg
    16663398629553997829699035583338.jpg
    525,3 KB · Wyświetleń: 56
Nosz kurła mój cykl jest do doopy...
Zrobiłam zakupy, wrociłam do domu, mam taką mokrość, ze sprawdziłam sobie śluz jest rozciagliwy jak białko, jest go dużo, no płodny zaje....fajnie ale kurczę jest cały brązowy 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
A paskowi do pik brakuje
Od dawna mówimy Ci żebyś poszła do lekarza bo Twoje cykle nie są do końca normalne a Ty się przed tym bronisz więc cóż poradzić. 🤷‍♀️

Od dawna mówimy Ci żebyś poszła do lekarza bo Twoje cykle nie są do końca normalne a Ty się przed tym bronisz więc cóż poradzić. 🤷‍♀️
To prawda, trochę działam na zasadzie, że nie zabezpieczam się, więc jeśli będzie 4 będę szczęśliwa, ale jesli nie będzie to tez jestem szczęśliwa, a pieniądze, które mialabym przeznaczyć na badania, lekarzy i diagnostykę wolę przeznaczyć na dzieci, ktore już mam. Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z tego powofu z grupy? Juz tak powolutko godze się z myślą, ze nam się nie uda, więc z czasem pewnie sama pozegnam się z Wami i ze staraniami. Właściwie, to chyba te paski owu, w tym miesiącu są też moim ostatnim zakupem. Mam nadzieję, ze swoim podejściem nie urażę zadnej z Was.

Ostatnia edycja:
To prawda, trochę działam na zasadzie, że nie zabezpieczam się, więc jeśli będzie 4 będę szczęśliwa, ale jesli nie będzie to tez jestem szczęśliwa, a pieniądze, które mialabym przeznaczyć na badania, lekarzy i diagnostykę wolę przeznaczyć na dzieci, ktore już mam. Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z tego powofu z grupy? Juz tak powolutko godze się z myślą, ze nam się nie uda, więc z czasem pewnie sama pozegnam się z Wami i ze staraniami. Właściwie, to chyba te paski owu, w tym miesiącu są też moim ostatnim zakupem. Mam nadzieję, ze swoim podejściem nie urażę zadnej z Was.
żeby to później nie miało tylko gorszych konsekwencji zdrowotnych

Mi to nie przeszkadza ale jak widzę jak przeżywasz to, że nie wiesz czy była owulacja, czy będzie, kiedy będzie, że testy blade, że owu za wcześnie to mi Cię normalnie po ludzku szkoda bo to źle robi na psychikę a mimo, że piszesz, że się nie nakręcasz to zazwyczaj to robisz. 😉

Dziewczyny czy wy tez macie czasem tak słaby peak LH? Ja normalnie mam mega widoczny wzrost tego hormonu przy owulacji a potem spadek, a w tym cyklu takie coś.. wstawię zdjęcia z poprzednich cyklów i z tego. Boje się ze to cykl bezowulacyjny.
Ja zawsze mam mocny peak i zawsze też jest owulacja. Być może słabszy wyrzut być może faktycznie bezowulacyjny bądź się przesunie

reklama
Mi to nie przeszkadza ale jak widzę jak przeżywasz to, że nie wiesz czy była owulacja, czy będzie, kiedy będzie, że testy blade, że owu za wcześnie to mi Cię normalnie po ludzku szkoda bo to źle robi na psychikę a mimo, że piszesz, że się nie nakręcasz to zazwyczaj to robisz. 😉
Ano właśnie w tym miesiącu jestem w tym temacie najbardziej pogodzona ze wszystkich cykli, i najmniej nakręcona. Nawet nie zabiegam o seks mimo, ze niby to okno płodnościowe zaczęłam. Może brzmi to w postach inaczej, aczkolwiek w tym cyklu jestem bardzo wyluzowana.

Do góry