reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Jak najbardziej ma to sens, zobaczysz, jak takie leczenie antybiotykiem na Ciebie wpłynie i jeśli np. wydłuży cykl, to będziesz to widziała po temperaturze, jeśli przesunie owu tez. U mnie przy chorobie i lekach zazwyczaj cykl jest trochę dłuższy i owu później przez to, i to od razu widać ;) po pierwszych wykresach czasami nie widzimy nic, ale z czasem zaczniesz widzieć, wiec im więcej cykli pomoerzysz tym lepiej. W każdym cyklu zawsze coś się trafi: a to wyjazd o 4 rano, a to wyjście na imprezę i inne, wiec zaznacz po prostu zakłócenie i odnotuj sobie, ze był antybiotyk
Dziękuję ślicznie. Bo to mój 1 cykl z mierzeniem będzie, więc zielona 🤷‍♀️ w takim razie będę mierzyć.

A co sądzicie w sytuacji kiedy jedno z rodzeństwa oznajmia, że spodziewają się dziecka, a zaraz miesiąc później kolejne z rodzeństwa również? Rozmawialiśmy wczoraj na ten temat ze znajomymi i jestem ciekawa waszej opinii. Odebralibyście to źle? Jak zazdrość czy coś? :D

A co sądzicie w sytuacji kiedy jedno z rodzeństwa oznajmia, że spodziewają się dziecka, a zaraz miesiąc później kolejne z rodzeństwa również? Rozmawialiśmy wczoraj na ten temat ze znajomymi i jestem ciekawa waszej opinii. Odebralibyście to źle? Jak zazdrość czy coś? :D
Ja bym się cieszyła, być z siostra w tym samym czasie w ciąży fajne. Wspólne tematy, wspólnie spędzany czas i później urodziny, imprezy, wakacje, możliwa opieka np. Nie widze tu zazdrości ;) nie wiemy, ile czasu to drugie rodzeństwo się starało

reklama
Do góry