Moonstone
Moderator
Guten Morgen XDBonzur.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Guten Morgen XDBonzur.
Dziękuję ślicznie. Bo to mój 1 cykl z mierzeniem będzie, więc zielona w takim razie będę mierzyć.Jak najbardziej ma to sens, zobaczysz, jak takie leczenie antybiotykiem na Ciebie wpłynie i jeśli np. wydłuży cykl, to będziesz to widziała po temperaturze, jeśli przesunie owu tez. U mnie przy chorobie i lekach zazwyczaj cykl jest trochę dłuższy i owu później przez to, i to od razu widać po pierwszych wykresach czasami nie widzimy nic, ale z czasem zaczniesz widzieć, wiec im więcej cykli pomoerzysz tym lepiej. W każdym cyklu zawsze coś się trafi: a to wyjazd o 4 rano, a to wyjście na imprezę i inne, wiec zaznacz po prostu zakłócenie i odnotuj sobie, ze był antybiotyk
No i po co te nerwy tak z ranaGuten Morgen XD
Jak to po co? Dzień bez pruskiej musztry to dzień straconyNo i po co te nerwy tak z rana
Nie, dlaczego??A co sądzicie w sytuacji kiedy jedno z rodzeństwa oznajmia, że spodziewają się dziecka, a zaraz miesiąc później kolejne z rodzeństwa również? Rozmawialiśmy wczoraj na ten temat ze znajomymi i jestem ciekawa waszej opinii. Odebralibyście to źle? Jak zazdrość czy coś?
Ja bym się cieszyła, być z siostra w tym samym czasie w ciąży fajne. Wspólne tematy, wspólnie spędzany czas i później urodziny, imprezy, wakacje, możliwa opieka np. Nie widze tu zazdrości nie wiemy, ile czasu to drugie rodzeństwo się starałoA co sądzicie w sytuacji kiedy jedno z rodzeństwa oznajmia, że spodziewają się dziecka, a zaraz miesiąc później kolejne z rodzeństwa również? Rozmawialiśmy wczoraj na ten temat ze znajomymi i jestem ciekawa waszej opinii. Odebralibyście to źle? Jak zazdrość czy coś?
bo od kogoś ze znajomych w rodzinie wyszła sytuacja obrazy i pretensji, że zrobili to z zazdrości i że nie powinni, bo zabrali im ich czasNie, dlaczego??
bo od kogoś ze znajomych w rodzinie wyszła sytuacja obrazy i pretensji, że zrobili to z zazdrości i że nie powinni, bo zabrali im ich czas
To co mieli czekać aż tamci zajdą pierwsi? A jak nie zajdą? Chora sytuacjabo od kogoś ze znajomych w rodzinie wyszła sytuacja obrazy i pretensji, że zrobili to z zazdrości i że nie powinni, bo zabrali im ich czas