reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
dziewczyny wiem, że nie jesteście lekarzami, ale patrzę na te moje zdj usg i tak się zastanawiam, czy tam jest jakiś pecherzyk, który rośnie, czy może torbiel się zmniejszyła, czy co... ach, najwyżej wyjdę na głupia, ale wstawię to zdj, bo mnie jakoś to nurtuje
A lekarz nic Ci nie powiedział?

Kwestia pierwszeństwa ze względu na wiek rodziców :D
Dlatego jeśli uda mi się zajść w ciążę to będą wiedzieć tylko mąż, rodzice i mój brat. Dopiero jak juz nie będę mogła ukryć brzucha powiemy rodzicom i rodzeństwu męża.

A w ogóle to jakby mój brat teraz wyskoczył z tym, że zostanie ojcem to .... nie wiem co bym zrobiła, bo gówniarz skończył dopiero 19 lat 😄😄😄😄

bo od kogoś ze znajomych w rodzinie wyszła sytuacja obrazy i pretensji, że zrobili to z zazdrości i że nie powinni, bo zabrali im ich czas :D
Szczerze się ubawiłam. Tego typu pomysły wynikają z braku realnych problemów i nadmiaru czasu. Poleciłabym im zając się praca

Dawno nic nie pisałam o staraniach😁😁😁, no to pytam Was. Czy waszym zdaniem do piku blisko?

Załączniki

• 20221019_090302.jpg
    20221019_090302.jpg
    728,6 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry