reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Poinformowałabym te Panie, że od 28. 03 bieżącego roku zbieranie takich danych przez osoby nieupoważnione jest łamaniem prawa, a jeśli odmawiają mi świadczenia medycznego na podstawie donosu to poproszę to na piśmie bo jeszvze dziś zgłoszę to to biura rzecznika praw pacjenta, dyrektora placówki, okręgowego rzecznika odpowiedzialności zawodowej i jak trzeba będzie to do wszystkich świętych. A karteczkę z moimi danymi proszę zniszczyć na moich oczach jeśli do wszystkich świętych mam nie dopisywać GIODO
Do Prezesa UODO 😘

reklama
Miałam dzisiaj dziwną sytuację, silny ból podbrzusza prze około godzinę, a następnie ból ustąpił a pojawił się lekko różowy śluz. Jestem w 27 dc. Czy to może być plamienie implantacyjne? Kiedy po takiej sytuacji zrobić test ciążowy?

Ahaaaaa to mi mój ginekolog w 37dc nie dał szans na ciążę, mimo że dotychczas miałam regularne cykle. I przepisał duphaston na wywołanie okresu. Po wizycie przyszedł wynik progesteronu prawie 9. Czyli owulacja była tylko później niż 13-14dc....
Powiem Wam, że to się robi delikatnie chore. Moja koleżanka dostała ovarin który miał ja wspomagać w staraniach a miała po nim torbiel....
Być może miał podstawy, żeby nie dać szans. A powiedział wprost? Bo mój widział wyniki usg i usłyszał ode mnie wprost, ze mam wyższa temperaturę niż w pierwszej fazie cyklu. Mój gin jest niepoprawnym optymistą i on każda kobietę podtrzyma na duchu i tchnie energię, żeby się nie martwiła. Gdyby mi powiedział, ze nie ma szans na ciąże, to już by musiał mieć 3 plany na dalsze leczenie, a tak to może odciągnął w czasie 😂😂🫣

Poinformowałabym te Panie, że od 28. 03 bieżącego roku zbieranie takich danych przez osoby nieupoważnione jest łamaniem prawa, a jeśli odmawiają mi świadczenia medycznego na podstawie donosu to poproszę to na piśmie bo jeszvze dziś zgłoszę to to biura rzecznika praw pacjenta, dyrektora placówki, okręgowego rzecznika odpowiedzialności zawodowej i jak trzeba będzie to do wszystkich świętych. A karteczkę z moimi danymi proszę zniszczyć na moich oczach jeśli do wszystkich świętych mam nie dopisywać GIODO

Kurde dzięki wielkie. Jeszcze dziś pojadę tam jak tylko mąż wróci z pracy.
Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji więc byłam zielona. Dopiero w domu tak sobie składam w calosc wszystko i mówię kurde przecież nie ma już tej całej izolacji 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aaaa i mają na ścianie przyklejony zeszyt " skargi na pracowników SPZOZ " to zrobię im notkę 🤣

Kurde dzięki wielkie. Jeszcze dziś pojadę tam jak tylko mąż wróci z pracy.
Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji więc byłam zielona. Dopiero w domu tak sobie składam w calosc wszystko i mówię kurde przecież nie ma już tej całej izolacji 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aaaa i mają na ścianie przyklejony zeszyt " skargi na pracowników SPZOZ " to zrobię im notkę 🤣
No to faktycznie PRL tam masz 😁

reklama
Do góry