reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

No Pueria to jest kompromis, ale ja po przeanalizowaniu składów wszystkich suplementów dostępnych w aptekach, stwierdziłam, że najlepiej suplementować dwa.
Jednego dnia jeden, drugiego drugi.
Nie da się znaleźć na rynku suplementu, który miałby wszystko, czego bym sobie życzyła.
Jakie suplementować? Moja ginekolog mówiła, że mam brać puerie… coś jeszcze? 😄

reklama
@olka11135
Można wpisać okres!
@pluto_nova @Zazuu miałyście racje owulka była wcześniej, okres miał być w poniedziałek a przyszedł dziś w 27 dniu cyklu 🙈😂 zwracam honor!

Ale temperatura powiedziała wszystko, rano był mocny spadek, test zrobiłam tylko dla spokoju głowy, żeby moc się napić dziś browara.
Cytując sama siebie nie smutkować pod postem, nowy cykl nowa ja. Niebawem kolejna owulacja, kolejne wykresy tym razem z monitoringiem to może się nowych rzeczy dowiem 😂

reklama
Do góry