Owulacja
Fanka BB :)
Uracz go rosołemStaremu dziś nie wróżę powstania, widziałam w jakim stanie kładł się spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uracz go rosołemStaremu dziś nie wróżę powstania, widziałam w jakim stanie kładł się spać
poronienie samoistne. Byłam kilka miesięcy temu na monitoringu i było wszystko Ok. Wszystkie wyniki mam teraz w normie.Przepraszam ale nie pamiętam bo sporo nas tu. Czy poroniłam samoistnie czy z zabiegiem? I czy chodzisz na monitoringi, byłaś na nich chociaż 2 cykle po poronieniu czy tylko obserwacja cyklu?
Uracz go rosołem
Kurczę, nie robiłam, bo jestem 100% pewna, że dostanę okres , bo brzuch mnie boli i cycuchy dają się we znaki, ale dziękuję, że pytaszJak test dziś?
Może warto pójść jeszcze raz? W ciągu kilku miesięcy mogło się sporo pozmieniać a sama obserwacja cyklu może nie być wystarczająca.poronienie samoistne. Byłam kilka miesięcy temu na monitoringu i było wszystko Ok. Wszystkie wyniki mam teraz w normie.
Hmm może tylko ja tak mam, ale jakoś mnie nie motywują te historie bardziej robi mi się słabo, że mogłabym walczyć przez 5 lat.Ku pokrzepieniu serc... wczoraj spotkałam się z koleżanką, która po pięciu latach starań już niedługo zostanie mamą! Mi to dało taką nadzieję i chęć walki!
Kurczę, nie robiłam, bo jestem 100% pewna, że dostanę okres , bo brzuch mnie boli i cycuchy dają się we znaki, ale dziękuję, że pytasz
Zależy co rozumiesz przez walkę. Jak seks bez zabezpieczenia ze świadomością, że może być z tego dziecko, to co to za walkaHmm może tylko ja tak mam, ale jakoś mnie nie motywują te historie bardziej robi mi się słabo, że mogłabym walczyć przez 5 lat.
Podziwiam takie osoby i to musi być piękna nagroda za ten cały trud