reklama
Hope99
Fanka BB :)
Precyzyjniej określając to w ramię no ale to raczej przez lekarza, położną czy osobę która się zna a nie samemu bo się nie da.W rękę nie probowalam ale słyszałam o tyłku
Calineczka92
Dziewczyny, skoro okres przyszedł to nowy cykl q którym postanowiłam badać temperature,mam apl flo ściągniętą. I pytanie czyli okres mi się skończy zaczynam mierzyć, mierze zawsze o 1 porze? Jak dzień wcześniej jakaś impreza albo nieprzespana noc to wprowadzać czy lepiej ominąć ten pomiar? Czy muszę jeszcze o czymś pamiętać? Zapewne przy interpelacja bd Was prosić o pomoc na początku
Gabson123
Niestety rozmiar maja ten sam nic mi nie przybylo , co do jędrności to nie narzekam bo też jest taka jak była, zero rozstępów. Dodam że karmiłam 7,5 miesiącaA czy cycki po ciąży mają taki sam rozmiar jak przed? (Poza oczywiście tym, że mniej jędrne) nigdy nie dotrwałam do końca to nie wiem jak to jest.
Calineczka92
Bosze przeczytałem najpierw, że karmiłaś 7,5 roku haha nie wiem skąd ten rok wzięłamNiestety rozmiar maja ten sam nic mi nie przybylo , co do jędrności to nie narzekam bo też jest taka jak była, zero rozstępów. Dodam że karmiłam 7,5 miesiąca
Ceonis
powiem takDziewczyny, skoro okres przyszedł to nowy cykl q którym postanowiłam badać temperature,mam apl flo ściągniętą. I pytanie czyli okres mi się skończy zaczynam mierzyć, mierze zawsze o 1 porze? Jak dzień wcześniej jakaś impreza albo nieprzespana noc to wprowadzać czy lepiej ominąć ten pomiar? Czy muszę jeszcze o czymś pamiętać? Zapewne przy interpelacja bd Was prosić o pomoc na początku
NIE MAM POJĘCIA
ale na pewno alkohol i nieprzespana noc ma wpływ na temperaturę, domyślam się, że jest większa. Tak samo, jak spóźnisz się z pomiarem. Gdzieś czytałam, że w zależności od spóźnienia trzeba odjąć ileś tam po przecinku, ale zapomniałam ile. Jak w przyszłym cyklu będę już prawilnie mierzyć, to się doedukuję
Gabson123
Haha rozmowa o bimberku weszła za mocno nie mam nic do długiego karmienia ale dla mnie karmienie cycem już np 3letniego dziecka jest nie smaczne a co dopiero 7.5 oczywiście nie potępiam matek ani nie patrze na nie krzywo jak karmią długo bo wkoncu to matka wie najlepiej co dla dziecka jest dobre ja po 7,5 miesiąca poprostu poczułam że to koniec i już.Bosze przeczytałem najpierw, że karmiłaś 7,5 roku haha nie wiem skąd ten rok wzięłam
Owulacja
Ile dni dpo?no biel sikam cały czas. No surprise
reklama
Calineczka92
No taki okres by mnie przeraził bo jednak do szkoły już dziecko itd. Wiadomo są różne skrajności . Ale przeczytałam drugi raz bo coś mi nie pasiło, okres wszedł za mocnoHaha rozmowa o bimberku weszła za mocno nie mam nic do długiego karmienia ale dla mnie karmienie cycem już np 3letniego dziecka jest nie smaczne a co dopiero 7.5 oczywiście nie potępiam matek ani nie patrze na nie krzywo jak karmią długo bo wkoncu to matka wie najlepiej co dla dziecka jest dobre ja po 7,5 miesiąca poprostu poczułam że to koniec i już.