reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny, skoro okres przyszedł to nowy cykl q którym postanowiłam badać temperature,mam apl flo ściągniętą. I pytanie czyli okres mi się skończy zaczynam mierzyć, mierze zawsze o 1 porze? Jak dzień wcześniej jakaś impreza albo nieprzespana noc to wprowadzać czy lepiej ominąć ten pomiar? Czy muszę jeszcze o czymś pamiętać? Zapewne przy interpelacja bd Was prosić o pomoc na początku 😂🙈

Dziewczyny, skoro okres przyszedł to nowy cykl q którym postanowiłam badać temperature,mam apl flo ściągniętą. I pytanie czyli okres mi się skończy zaczynam mierzyć, mierze zawsze o 1 porze? Jak dzień wcześniej jakaś impreza albo nieprzespana noc to wprowadzać czy lepiej ominąć ten pomiar? Czy muszę jeszcze o czymś pamiętać? Zapewne przy interpelacja bd Was prosić o pomoc na początku 😂🙈
powiem tak
NIE MAM POJĘCIA
ale na pewno alkohol i nieprzespana noc ma wpływ na temperaturę, domyślam się, że jest większa. Tak samo, jak spóźnisz się z pomiarem. Gdzieś czytałam, że w zależności od spóźnienia trzeba odjąć ileś tam po przecinku, ale zapomniałam ile. Jak w przyszłym cyklu będę już prawilnie mierzyć, to się doedukuję 😁

Bosze przeczytałem najpierw, że karmiłaś 7,5 roku 😂😂🤷‍♀️ haha nie wiem skąd ten rok wzięłam 😂😂😂
Haha rozmowa o bimberku weszła za mocno 😅🤣 nie mam nic do długiego karmienia ale dla mnie karmienie cycem już np 3letniego dziecka jest nie smaczne a co dopiero 7.5 😅🤣 oczywiście nie potępiam matek ani nie patrze na nie krzywo jak karmią długo bo wkoncu to matka wie najlepiej co dla dziecka jest dobre :) ja po 7,5 miesiąca poprostu poczułam że to koniec i już.

reklama
Haha rozmowa o bimberku weszła za mocno 😅🤣 nie mam nic do długiego karmienia ale dla mnie karmienie cycem już np 3letniego dziecka jest nie smaczne a co dopiero 7.5 😅🤣 oczywiście nie potępiam matek ani nie patrze na nie krzywo jak karmią długo bo wkoncu to matka wie najlepiej co dla dziecka jest dobre :) ja po 7,5 miesiąca poprostu poczułam że to koniec i już.
No taki okres by mnie przeraził bo jednak do szkoły już dziecko itd. Wiadomo są różne skrajności 😂. Ale przeczytałam drugi raz bo coś mi nie pasiło, okres wszedł za mocno😂😂😂

Do góry