LadyCaro
Fanka BB :)
9-10. Ale nie ma co, tyle miesięcy nic, to dalej nic.Ile dni dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9-10. Ale nie ma co, tyle miesięcy nic, to dalej nic.Ile dni dpo?
Ja do 12 dpo czekam spokojnie i trzymam kciuki9-10. Ale nie ma co, tyle miesięcy nic, to dalej nic.
Jak Was czytam o tych smalcach itp. to chyba Was zaskoczę - też mieliśmy smalec na weselu. Wegetariański Jak i całe wesele (nie licząc łososia w roladzie). I... nie było mocnego alkoholu w ogóle Był szampan na wejście, wino i piwo (w tym warzone przez naszego świadka). A, nie było też disco-polo tylko zespół bluesowo-rockowy I jeszcze kilku rzeczy, to takie wesele pod hasłem "nie będzie niczego"Też miałam smalec na weselu. Podobno. Zrobiliśmy wiejski stół i barek w osobnym pomieszczeniu. Jak tam zaszłam może z pół godziny po obiedzie to nie było już ani smalcu, ani ducha puszczy
To jednak gynazol mi przepisał...właśnie sobie wstrzyknelam...Spokojnie są sposoby na hormony. Ja mam cały świat z cyklami, a dopiero teraz po pół roku będziemy coś więcej działać w tym kierunku. A nerwy jeszcze bardziej psują cykle.
Uslyszysz serduszko i się uspokoisz... przyrosty ladne a prog powinien byc ponad 11 i u Ciebie tak jest. Nie martwilabym się na zapas.Dziękuję, trochę mi spokojniej
Też bym chętnie szła, ale zapisał mnie na 24go. Sam mówił, że dziś to pewnie będzie ok 1000, a że zobaczy coś już przy 1000-1500, więc skoro nie zapisał na przyszły tydzień to pewnie nie ma miejsca
Jestem taka beznadziejna w cierpliwość i człowiek "czarna wizja", że to czekanie 9,5 dnia mnie przerasta, a o tych 8 miesiącach to aż się boję myśleć
DziękujęUslyszysz serduszko i się uspokoisz... przyrosty ladne a prog powinien byc ponad 11 i u Ciebie tak jest. Nie martwilabym się na zapas.
Wszystkie 3mamy kciuki, musi być wszystko dobrzeDziękuję
Dobry pomysł trzeba sobie osłodzić życie , wien, że to flustrujace jak coś nie idzie, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość. Ja od 6 mce najprawdopodobniej nie miałam owu, dopiero teraz bd badać i cokolwiek robić. Cykle 34,29,32,26,10,29 więc mają swój świat. Ale daliśmy 6mce na regulacje i teraz będziemy działać w temacie i zobaczę co będzie.To jednak gynazol mi przepisał...właśnie sobie wstrzyknelam...
Na nerwy i smutki sobie posprzątałam w domu i jutro będę miała czas, żeby zrobić spaghetti i upiec sernik
Tak, ten dzień już zawsze taki pozostanie.Chciałam napisać kilka słów z okazji dnia dziecka utraconego do tych z Was, które to przeszły ale co bym nie napisała to nie brzmi to „dość”. Dlatego napiszę tylko: pamiętajcie, ze nie jesteście same i wszystko co czujecie jest właściwe i na miejscu. Przytulam Was mocno do serca w ten smutny dzień.