reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dobra, to trochę podkręcę klimat.

Ja wiem, że jak zacznę zrzucać te swoje 10 kg, to cycki mi nie spadną.

Jak miałam te swoje 59-60 kg, to cyce były D/E, teraz są E/F zależy od modelu stanika, także to plus 😁.

Generalnie to bym chciała wrócić do swojego kaloryferka na brzuchu. Za tym tęsknię🫠.

Ja przy wzroście 184cm ważę 67 kg. Trochę mi się przytyło bo niedawno ważyłam 64 ale nieważne XD. Dodatkowo przy moim wzroście mój rozmiar biustu to SS. Ktoś kto tworzył moją figurę musiał być nieźle nawalony XD

reklama
Dobra, to trochę podkręcę klimat.

Ja wiem, że jak zacznę zrzucać te swoje 10 kg, to cycki mi nie spadną.

Jak miałam te swoje 59-60 kg, to cyce były D/E, teraz są E/F zależy od modelu stanika, także to plus 😁.

Generalnie to bym chciała wrócić do swojego kaloryferka na brzuchu. Za tym tęsknię🫠.
idź se świecić zayebistymi cyckami gdzie indziej 😂

jaki ja miałam dobry, domowy smalec od teściowej na weselu ! Wszyscy żarli przy wiejskim stole ! I też żarłam i żreć będę, może nie często, ale będę. Amen
Też miałam smalec na weselu. Podobno. Zrobiliśmy wiejski stół i barek w osobnym pomieszczeniu. Jak tam zaszłam może z pół godziny po obiedzie to nie było już ani smalcu, ani ducha puszczy 😅 😅 😅 😅

Ja przy wzroście 184cm ważę 67 kg. Trochę mi się przytyło bo niedawno ważyłam 64 ale nieważne XD. Dodatkowo przy moim wzroście mój rozmiar biustu to SS. Ktoś kto tworzył moją figurę musiał być nieźle nawalony XD
To musisz być super szczupła na oko, bo ja przy 67 kg i wzroście 171 byłam zdrowa dupa z cycem spore C.

... potem trochę mi się przesadziło z inwestycją w cyc i spłynęło na brzuch :p

Też miałam smalec na weselu. Podobno. Zrobiliśmy wiejski stół i barek w osobnym pomieszczeniu. Jak tam zaszłam może z pół godziny po obiedzie to nie było już ani smalcu, ani ducha puszczy 😅 😅 😅 😅
nam brakło bimbru (mieliśmy 7 litrów na 90 osób), gdzie szefowa sali mówiła, że gdzie 7, 4 starcza. O 22 brakło bimbru i Stary jechał do domu po kolejne 7 litrów 😂

nam brakło bimbru (mieliśmy 7 litrów na 90 osób), gdzie szefowa sali mówiła, że gdzie 7, 4 starcza. O 22 brakło bimbru i Stary jechał do domu po kolejne 7 litrów 😂
My mieliśmy covidowe wesele na 20 osób, z czego połowa niepijąca. Uznaliśmy, że skoro stawiamy fchooy innego alkoholu to bimbru damy bardziej jako ciekawostkę, bo kto to wypije. Jakże się mylilim...

Jesteś modelką xD?
idź se świecić zayebistymi cyckami gdzie indziej 😂
Chciałabym jeszcze grzać swoim kaloryferem😂.
Oślepiać cycami i parzyć zajebistym brzuchem (jak go znowu zrobię) xD.

reklama
Do góry