lady_in_blue
Fanka BB :)
Nie, dzięki
Potrzebujecie czegoś? Mogę coś dla Was zrobić?
Musimy sobie ogarnąć żyćko i siebie, bo nie mamy innego wyjścia. Kiedyś będzie lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, dzięki
Potrzebujecie czegoś? Mogę coś dla Was zrobić?
Na pocieszenie powiem, że w wieku 11 lat na 140cm ważyłam 56kg a później zaczęłam się lepiej odżywiać, ćwiczyć i tak mi zostało bo ogólnie to odżywiam się całkiem spoko, mięsa jem bardzo mało, smalcu nie dotykam jedyne co to masło ale też nie przesadzam.
A bo jestem ulana taka, dupiasta i w ogóle. Tylko ja to akurat zajadam stres i dlatego takI z czego ta smutna mina?
Zajebac Wam wszystkim?
Jesteście piękne i macie PRAWIDŁOWĄ masę ciała. Odpierdolcie się od siebie naprawdę
Haha. Smalec się odkłada w boczki. Ale są plusy jak to mi położna powiedziała- zaletą sporego brzuszka jest to, że jest dużo miejsca na zastrzyki z heparyny. powiedziała mi tak jak mi robiła zastrzyk w brzuch bo stwierdzilam, ze skoro tam już jestem to nie bede sie w domu męczyć i niech mi zrobiCo mi ten smalec wypomina
jaki ja miałam dobry, domowy smalec od teściowej na weselu ! Wszyscy żarli przy wiejskim stole ! I też żarłam i żreć będę, może nie często, ale będę. AmenCo mi ten smalec wypomina
A nie mówiła ze w co raz większy brzuch co raz trudniej się wbić? Pozdrawiam ze strzykawką wbitą w udoHaha. Smalec się odkłada w boczki. Ale są plusy jak to mi położna powiedziała- zaletą sporego brzuszka jest to, że jest dużo miejsca na zastrzyki z heparyny. powiedziała mi tak jak mi robiła zastrzyk w brzuch bo stwierdzilam, ze skoro tam już jestem to nie bede sie w domu męczyć i niech mi zrobi
Smalec to żyćko!jaki ja miałam dobry, domowy smalec od teściowej na weselu ! Wszyscy żarli przy wiejskim stole ! I też żarłam i żreć będę, może nie często, ale będę. Amen
To to i ja sama wiem, że później jest gorzej ale mam duże uda więc mi się miejsce nie skończy. w razie potrzeby można jeszcze w rękę podobno a mam położną 300m od domu w przychodniA nie mówiła ze w co raz większy brzuch co raz trudniej się wbić? Pozdrawiam ze strzykawką wbitą w udo
W rękę nie probowalam ale słyszałam o tyłkuTo to i ja sama wiem, że później jest gorzej ale mam duże uda więc mi się miejsce nie skończy. w razie potrzeby można jeszcze w rękę podobno a mam położną 300m od domu w przychodni