@Zazuu @Sylwanka89 nie wiem dlaczego tak długo, nie było możliwości wcześniejszych wyników :/
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
I jaJa jestem chętna
Ceonis
już robię tabelkę w Excelu i będę wyniki zapisywać@olka11135 i @Ceonis jako szczupłe dupeczki będziecie zobowiązane do częstszego i intensywniejszego gratulowania nam postępów
albo będę wklejać uśmiechy za postępy i złe minki za grzeszki i leniuchowanie
Zazuu
już robię tabelkę w Excelu i będę wyniki zapisywać
albo będę wklejać uśmiechy za postępy i złe minki za grzeszki i leniuchowanie
Przyjmujemy tylko pochwały, ja jesttem team marchewka kij mnie tylko zniechęca
Ceonis
zobacz jaka jestem straszna to ja i Stary dziśPrzyjmujemy tylko pochwały, ja jesttem team marchewka kij mnie tylko zniechęca
Załączniki
Zazuu
zobacz jaka jestem straszna to ja i Stary dziś
Po pierwsze naładuj telefon, po drugie fryteczki to życie
Ceonis
czekałam, czy ktoś zauważy moje 5 %Po pierwsze naładuj telefon, po drugie fryteczki to życie
ja też kocham fryty i chyba się przerzuce na takie z batatow pieczone w piekarniku tylko Start ma pole i ziemniaków mamy w chooy, a bataty będę musiała kupić po 10 zł za kilo
Zazuu
czekałam, czy ktoś zauważy moje 5 %
ja też kocham fryty i chyba się przerzuce na takie z batatow pieczone w piekarniku tylko Start ma pole i ziemniaków mamy w chooy, a bataty będę musiała kupić po 10 zł za kilo
Ziemniaki są zdecydowanie niżej kaloryczne niż batat
reklama
Calineczka92
Chciałam pisać dziś żeby mi wpisać , bo wczoraj plamka na papierze ledwo widoczna, dziś się czułam serio mega okresowo z rana, więc byłam przekonana, że małpa przyjdzie a tu nagle jak ręką odjął i na razie nic jak mój organizm leci w kulki , co prawda tydzień wcześniej, ale ja mam cały czas dzikie cykle . A przynajmniej jak przyjdzie to idę na badania i może coś więcej się wreszcie dowiem .