Owulacja
Fanka BB :)
On Ci robi treningzobacz jaka jestem straszna to ja i Stary dziś
Silnej woli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On Ci robi treningzobacz jaka jestem straszna to ja i Stary dziś
ja chcę, może wagowo wcale nie jest źle, ale dodatkowe kilogramy poszły w boczki i rośnie brzuszek bez ciążyDziewczyny jeśli temat grupy wsparcia jest aktualny i życzycie sobie takiego miejsca do wspólnej motywacji to poproszę o info bo będę musiała wysłać listę do Aniaslu, a nie che jej zawracać głowy 100 razy.
Oczywiście nie ma kryterium wagowych po prostu będziem pilnować michy
Ja w maju byłam u lekarza jakoś w 50dc i przy badaniu stwierdził, że nie ma ciąży i nie zanosi się na okres, dostałam luteinę na wywołanie. Więc pewnie może coś zobaczyć@Zazuu może zabrzmię jak mała dziewczynka ale ten mój ginekolog może coś zobaczyć na usg?
nieee, niech sam se żre, ja tego nie tknę!On Ci robi trening
Silnej woli
@Zazuu może zabrzmię jak mała dziewczynka ale ten mój ginekolog może coś zobaczyć na usg?
dawaj znać co tam się dowiesz, bo u mnie jakas podobna sytuacja jest testy negatywne, a okresu nadal brak i nawet brzuch nie boli, nic…I szybciej dostanę się od gina, dzwonili że wizyta dziś o 17.
U mnie wagowo tez nie jest zle, ale ja jestem typem skinny fat, niby szczupła, ale jak ściągnę ubranie, to widać tłuszczyk i cellulit. Cellulit mam chyba wszędzie.ja chcę, może wagowo wcale nie jest źle, ale dodatkowe kilogramy poszły w boczki i rośnie brzuszek bez ciąży
Ja w maju byłam u lekarza jakoś w 50dc i przy badaniu stwierdził, że nie ma ciąży i nie zanosi się na okres, dostałam luteinę na wywołanie. Więc pewnie może coś zobaczyć
Kurcze źle napisałam, wiadomo, że coś zobaczy tylko chciałam Was podpytać co tam może stwierdzić na podstawie tego co zobaczy. Nerwy biorą nade mną gore, już bym chciała tam być...No po to idziesz
Przede wszystkim niech porządnie sprawdzi jajniki i oceni czy widzi pęcherzyki czy ciałko żółte czy może nic.
Po drugie niech sprawdzi jak wygląda endometrium i w jakiej jest fazie.
Jeśli nie będzie ciałka żółtego to poprosiłabym o duphaston żeby wywolac miesiączke
Na pewno napiszę co i jak najgorzej, że dziś mąż w pracy i sama się wybieram na tą wycieczkę, muszę w porę wyjść z pracy, wrócić do domu, szybki prysznic i znowu w drogę.dawaj znać co tam się dowiesz, bo u mnie jakas podobna sytuacja jest testy negatywne, a okresu nadal brak i nawet brzuch nie boli, nic…
Kurcze źle napisałam, wiadomo, że coś zobaczy tylko chciałam Was podpytać co tam może stwierdzić na podstawie tego co zobaczy. Nerwy biorą nade mną gore, już bym chciała tam być...
Na pewno napiszę co i jak najgorzej, że dziś mąż w pracy i sama się wybieram na tą wycieczkę, muszę w porę wyjść z pracy, wrócić do domu, szybki prysznic i znowu w drogę.