reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny jeśli temat grupy wsparcia 😅😂 jest aktualny i życzycie sobie takiego miejsca do wspólnej motywacji to poproszę o info bo będę musiała wysłać listę do Aniaslu, a nie che jej zawracać głowy 100 razy.
Oczywiście nie ma kryterium wagowych😂 po prostu będziem pilnować michy
ja chcę, może wagowo wcale nie jest źle, ale dodatkowe kilogramy poszły w boczki i rośnie brzuszek bez ciąży 😂

@Zazuu może zabrzmię jak mała dziewczynka ale ten mój ginekolog może coś zobaczyć na usg?

No po to idziesz 😁
Przede wszystkim niech porządnie sprawdzi jajniki i oceni czy widzi pęcherzyki czy ciałko żółte czy może nic.
Po drugie niech sprawdzi jak wygląda endometrium i w jakiej jest fazie.
Jeśli nie będzie ciałka żółtego to poprosiłabym o duphaston żeby wywolac miesiączke

Ja w maju byłam u lekarza jakoś w 50dc i przy badaniu stwierdził, że nie ma ciąży i nie zanosi się na okres, dostałam luteinę na wywołanie. Więc pewnie może coś zobaczyć :)
No po to idziesz 😁
Przede wszystkim niech porządnie sprawdzi jajniki i oceni czy widzi pęcherzyki czy ciałko żółte czy może nic.
Po drugie niech sprawdzi jak wygląda endometrium i w jakiej jest fazie.
Jeśli nie będzie ciałka żółtego to poprosiłabym o duphaston żeby wywolac miesiączke
Kurcze źle napisałam, wiadomo, że coś zobaczy 😄 tylko chciałam Was podpytać co tam może stwierdzić na podstawie tego co zobaczy. Nerwy biorą nade mną gore, już bym chciała tam być...
dawaj znać co tam się dowiesz, bo u mnie jakas podobna sytuacja jest 😶 testy negatywne, a okresu nadal brak i nawet brzuch nie boli, nic…
Na pewno napiszę co i jak :) najgorzej, że dziś mąż w pracy i sama się wybieram na tą wycieczkę, muszę w porę wyjść z pracy, wrócić do domu, szybki prysznic i znowu w drogę.

reklama
Kurcze źle napisałam, wiadomo, że coś zobaczy 😄 tylko chciałam Was podpytać co tam może stwierdzić na podstawie tego co zobaczy. Nerwy biorą nade mną gore, już bym chciała tam być...

Na pewno napiszę co i jak :) najgorzej, że dziś mąż w pracy i sama się wybieram na tą wycieczkę, muszę w porę wyjść z pracy, wrócić do domu, szybki prysznic i znowu w drogę.

Wez zdjęcia i opis to w razie co pomożemy jak zapomnisz o coś zapytać

Do góry