reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny jeśli temat grupy wsparcia 😅😂 jest aktualny i życzycie sobie takiego miejsca do wspólnej motywacji to poproszę o info bo będę musiała wysłać listę do Aniaslu, a nie che jej zawracać głowy 100 razy.
Oczywiście nie ma kryterium wagowych😂 po prostu będziem pilnować michy
ja chcę, może wagowo wcale nie jest źle, ale dodatkowe kilogramy poszły w boczki i rośnie brzuszek bez ciąży 😂

@Zazuu może zabrzmię jak mała dziewczynka ale ten mój ginekolog może coś zobaczyć na usg?

No po to idziesz 😁
Przede wszystkim niech porządnie sprawdzi jajniki i oceni czy widzi pęcherzyki czy ciałko żółte czy może nic.
Po drugie niech sprawdzi jak wygląda endometrium i w jakiej jest fazie.
Jeśli nie będzie ciałka żółtego to poprosiłabym o duphaston żeby wywolac miesiączke

Ja w maju byłam u lekarza jakoś w 50dc i przy badaniu stwierdził, że nie ma ciąży i nie zanosi się na okres, dostałam luteinę na wywołanie. Więc pewnie może coś zobaczyć :)
No po to idziesz 😁
Przede wszystkim niech porządnie sprawdzi jajniki i oceni czy widzi pęcherzyki czy ciałko żółte czy może nic.
Po drugie niech sprawdzi jak wygląda endometrium i w jakiej jest fazie.
Jeśli nie będzie ciałka żółtego to poprosiłabym o duphaston żeby wywolac miesiączke
Kurcze źle napisałam, wiadomo, że coś zobaczy 😄 tylko chciałam Was podpytać co tam może stwierdzić na podstawie tego co zobaczy. Nerwy biorą nade mną gore, już bym chciała tam być...
dawaj znać co tam się dowiesz, bo u mnie jakas podobna sytuacja jest 😶 testy negatywne, a okresu nadal brak i nawet brzuch nie boli, nic…
Na pewno napiszę co i jak :) najgorzej, że dziś mąż w pracy i sama się wybieram na tą wycieczkę, muszę w porę wyjść z pracy, wrócić do domu, szybki prysznic i znowu w drogę.

reklama
Kurcze źle napisałam, wiadomo, że coś zobaczy 😄 tylko chciałam Was podpytać co tam może stwierdzić na podstawie tego co zobaczy. Nerwy biorą nade mną gore, już bym chciała tam być...

Na pewno napiszę co i jak :) najgorzej, że dziś mąż w pracy i sama się wybieram na tą wycieczkę, muszę w porę wyjść z pracy, wrócić do domu, szybki prysznic i znowu w drogę.

Wez zdjęcia i opis to w razie co pomożemy jak zapomnisz o coś zapytać

Do góry