reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Oczywiście, że owulacja w 30 dc jest możliwa. Potwierdzeniem tego może być na przykład moja ciąża z owulacji w 35 dc.
Zrobienie bety i progesteronu jest w takiej sytuacji podstawowym krokiem i bardzo dobrze, że idziesz to zbadać bo to powie baaaaaaaaaaaardzo duzoo tym co się dzieje i szkoda, że nie zrobiłaś tego wcześniej.
Twój stres mógł wpłynąć na to, że cykl oszalał i jest to dosyć częste zjawisko jak rozpoczynamy starania. Taki długi cykl oczywiście jest dla Ciebie stresujący, ale tak naprawdę wcale nie mus dziać się nic złego, a nawet mało prawdopodobne jest to żeby coś się działo.
Możliwe, że po prostu był to cykl bezowulacyjny co może się zdarzyć KAŻDEJ zdrowej kobiecie i jest zupełnie normalne
Już po pobraniu, pani która mi pobierała ta krew to jakiś niedoszły ginekolog położnik chyba, bo mega się wczula w pytania czy robiłam testy, a który dzień cyklu a może prolaktyna ze stresu wzrosła i cykl się wydłużył, a czy mam regularne cykle, a może za szybko zrobiłam test.... no a na koniec skasowała mnie 98zl i powiedziała, że wynik na poniedziałek 😅
No i w sumie dobrze, bo jakby @ nie przyszła to będę miała wynik na wizytę u gina...

Już po pobraniu, pani która mi pobierała ta krew to jakiś niedoszły ginekolog położnik chyba, bo mega się wczula w pytania czy robiłam testy, a który dzień cyklu a może prolaktyna ze stresu wzrosła i cykl się wydłużył, a czy mam regularne cykle, a może za szybko zrobiłam test.... no a na koniec skasowała mnie 98zl i powiedziała, że wynik na poniedziałek 😅
No i w sumie dobrze, bo jakby @ nie przyszła to będę miała wynik na wizytę u gina...

Czemu dopiero na poniedziałek 😱

reklama
Czemu dopiero na poniedziałek długo

Do góry