reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

ja czekam na proga i już mi się chyba cierpliwość kończy, bo wywala mnie całkiem ze strony diagnostyki 😑
podziwiam🙈 ja jem wszystko praktycznie bez soli, jałowe, szpitalne jak to ludzie określają, a smalec to już w ogóle by mi nie przeszedł przez gardło. Wszystko musi być chude i bez żadnej żyłki 🙈

Gdybym tak miała byłabym chuda jak komarze łydki

reklama
ja czekam na proga i już mi się chyba cierpliwość kończy, bo wywala mnie całkiem ze strony diagnostyki 😑
podziwiam🙈 ja jem wszystko praktycznie bez soli, jałowe, szpitalne jak to ludzie określają, a smalec to już w ogóle by mi nie przeszedł przez gardło. Wszystko musi być chude i bez żadnej żyłki 🙈
Mam to samo. Jak cos nie da sie pogryzc to mam odruch wymiotny.

bliżej mi do Glorii z Madagaskaru niż do komara 🤣🤣

Ja to najbardziej na świecie zazdroszczę mojemu Staremu. On jest fanem zdrowego żarcia i to w ogóle nie ze względu na to że jest zdrowe 😂 do filmi mógłby zjeść 7 kg marchewki, papryki i rzodkiewki, wszystko co chude to jego ulubione. Jak można woleć pierś z kurczaka z pary od karkówki z grilla?!

Teoretycznie jest to możliwe, ale w praktyce raczej nie spotkałam się,żeby komuś w 24h beta wzrosła o 300%, choć na pewno jest to możliwe

Moje pierwsze bety tak rosły średnio 250%

Olka, gratuluję 🎉!
To teraz rychło czekać na dwie kreski😂.

Dziewczyny, musimy brać przykład z Olki.
Opisz nam, jak to robisz? Czy już wyjechałaś na wakacje, a może lada chwila wyjeżdzasz?

Tak. Jedziemy na wakacje na 1 listopada 🤣 ale nie wiem gdzie bo nie umiem się zdecydować

Dzisiejsza beta < 0.1. Test nie kłamał.
Ale dziękujemy za kciuki ♥️.

Cholernie mi przykro 😭

Ale mi narobiłyście ochoty na smalec. Najlepiej taki domowej roboty.. Tylko gdzie taki kupić? A wlaśnie, macie jakiś taki godny polecenia? :D

Jakkolwiek bez sensu to teraz zabrzmi ostatnio zaskoczył mnie smalec z biedronki😂 w 3 dni pożarłam cały słoik 😂😂😂
A warto dodać, że ogólnie jedyny smalec jaki lubię to mój własny i żaden inny mi nie podchodzi. A ten zaskakująco dobry😂

reklama
Ja to najbardziej na świecie zazdroszczę mojemu Staremu. On jest fanem zdrowego żarcia i to w ogóle nie ze względu na to że jest zdrowe 😂 do filmi mógłby zjeść 7 kg marchewki, papryki i rzodkiewki, wszystko co chude to jego ulubione. Jak można woleć pierś z kurczaka z pary od karkówki z grilla?!
karkówki w ogóle nie ruszam, bo są żyłki, kiełbasy też nie zjem, bo wygląda jakby były chrząstki w niej, a flaki wyglądają jak gąsienice 🤣 z grilla jem tylko rybę, pierś z kurczaka i sałatki jako dodatek 😁 zdarza mi się zjeść coś niezdrowego czy na tłuszczu usmażonego, ale muszę najpierw odsączyć ten nadmiar 🙈

Do góry