reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

ja czekam na proga i już mi się chyba cierpliwość kończy, bo wywala mnie całkiem ze strony diagnostyki 😑
podziwiam🙈 ja jem wszystko praktycznie bez soli, jałowe, szpitalne jak to ludzie określają, a smalec to już w ogóle by mi nie przeszedł przez gardło. Wszystko musi być chude i bez żadnej żyłki 🙈

Gdybym tak miała byłabym chuda jak komarze łydki

reklama
ja czekam na proga i już mi się chyba cierpliwość kończy, bo wywala mnie całkiem ze strony diagnostyki 😑
podziwiam🙈 ja jem wszystko praktycznie bez soli, jałowe, szpitalne jak to ludzie określają, a smalec to już w ogóle by mi nie przeszedł przez gardło. Wszystko musi być chude i bez żadnej żyłki 🙈
Mam to samo. Jak cos nie da sie pogryzc to mam odruch wymiotny.

bliżej mi do Glorii z Madagaskaru niż do komara 🤣🤣

Ja to najbardziej na świecie zazdroszczę mojemu Staremu. On jest fanem zdrowego żarcia i to w ogóle nie ze względu na to że jest zdrowe 😂 do filmi mógłby zjeść 7 kg marchewki, papryki i rzodkiewki, wszystko co chude to jego ulubione. Jak można woleć pierś z kurczaka z pary od karkówki z grilla?!

Teoretycznie jest to możliwe, ale w praktyce raczej nie spotkałam się,żeby komuś w 24h beta wzrosła o 300%, choć na pewno jest to możliwe

Moje pierwsze bety tak rosły średnio 250%

Olka, gratuluję 🎉!
To teraz rychło czekać na dwie kreski😂.

Dziewczyny, musimy brać przykład z Olki.
Opisz nam, jak to robisz? Czy już wyjechałaś na wakacje, a może lada chwila wyjeżdzasz?

Tak. Jedziemy na wakacje na 1 listopada 🤣 ale nie wiem gdzie bo nie umiem się zdecydować

Dzisiejsza beta < 0.1. Test nie kłamał.
Ale dziękujemy za kciuki ♥️.

Cholernie mi przykro 😭

Ale mi narobiłyście ochoty na smalec. Najlepiej taki domowej roboty.. Tylko gdzie taki kupić? A wlaśnie, macie jakiś taki godny polecenia? :D

Jakkolwiek bez sensu to teraz zabrzmi ostatnio zaskoczył mnie smalec z biedronki😂 w 3 dni pożarłam cały słoik 😂😂😂
A warto dodać, że ogólnie jedyny smalec jaki lubię to mój własny i żaden inny mi nie podchodzi. A ten zaskakująco dobry😂

reklama
Ja to najbardziej na świecie zazdroszczę mojemu Staremu. On jest fanem zdrowego żarcia i to w ogóle nie ze względu na to że jest zdrowe 😂 do filmi mógłby zjeść 7 kg marchewki, papryki i rzodkiewki, wszystko co chude to jego ulubione. Jak można woleć pierś z kurczaka z pary od karkówki z grilla?!
karkówki w ogóle nie ruszam, bo są żyłki, kiełbasy też nie zjem, bo wygląda jakby były chrząstki w niej, a flaki wyglądają jak gąsienice 🤣 z grilla jem tylko rybę, pierś z kurczaka i sałatki jako dodatek 😁 zdarza mi się zjeść coś niezdrowego czy na tłuszczu usmażonego, ale muszę najpierw odsączyć ten nadmiar 🙈

Do góry