reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Są ginekolodzy, którzy są embrionocentryczni i uważają, że to nie jest kwestia endo tylko zarodków. Jak są wystarczająco silne to nawet w złym miejscu będą próbować się rozwijać. Generalnie ciężko to zbadać, bo takie badania na ludziach byłyby nieetyczne.
I to mnie wkurza.
Takie badania byłyby bardzo etyczne i bardzo pomocne 🤨😤.

Teraz lekarze, naukowcy tylko teoretyzują. Gdyby można było to zbadać, byłoby świetnie, ale zaraz by się zorganizowała komisja etyki, obrońcy życia i ksiądz z kropidłem.

Dziewczyny wklejam link do ciekawej konferencji, która będzie 17 listopada w Poznaniu. Można kupić też dostęp on-line z nagraniami ;)
Do dzisiaj jest przedsprzedaż, tematy mega ciekawe 🥰🥰 Ja już się doczekać nie mogę :D

Dziewczyny wklejam link do ciekawej konferencji, która będzie 17 listopada w Poznaniu. Można kupić też dostęp on-line z nagraniami ;)
Do dzisiaj jest przedsprzedaż, tematy mega ciekawe 🥰🥰 Ja już się doczekać nie mogę :D

Widzę Seremak-Mrozikiewicz i już wiem, że szorujemy dupą po dnie 😂

Pani Agnieszka jedyną radę jaka miala dla mnie (zostałam skierowana przez fundację Ernesta na wizytę do specjalisty od poronień) to uwaga.. "polecam żeby pani już w tym roku nie zachodziła w ciążę (byl listopad a ja byłam właśnie w ciąży prawdopodobnie pozamacicznej i nawet nie uświadczyłam usg a wizyta 500) bo już pani 2 razy poroniła więc lepiej 3 raz niech pani nie poroni w jednym roku"

Może inni będą jednak warci uwagi ;) Chmurzyńska z nutrigenomiki jest zajebista.
Dobrze, że uprzedzasz przed Seremak- mrozikiewicz. Będę nieufnie jej słuchać :p

Myślę, że tak. Elita ma tylko po wyglądać😂 az dziwne, że nie ma Brązerta. On chociaż sympatyczny i przystojny i umie w pierwsze wrażenie

reklama
No to chlup 😀

Załączniki

• 959E5FAA-DE58-4E7B-994E-426CAC2967B6.jpeg
    959E5FAA-DE58-4E7B-994E-426CAC2967B6.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 91
Do góry