reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Są ginekolodzy, którzy są embrionocentryczni i uważają, że to nie jest kwestia endo tylko zarodków. Jak są wystarczająco silne to nawet w złym miejscu będą próbować się rozwijać. Generalnie ciężko to zbadać, bo takie badania na ludziach byłyby nieetyczne.
I to mnie wkurza.
Takie badania byłyby bardzo etyczne i bardzo pomocne 🤨😤.

Teraz lekarze, naukowcy tylko teoretyzują. Gdyby można było to zbadać, byłoby świetnie, ale zaraz by się zorganizowała komisja etyki, obrońcy życia i ksiądz z kropidłem.

Dziewczyny wklejam link do ciekawej konferencji, która będzie 17 listopada w Poznaniu. Można kupić też dostęp on-line z nagraniami ;)
Do dzisiaj jest przedsprzedaż, tematy mega ciekawe 🥰🥰 Ja już się doczekać nie mogę :D

Dziewczyny wklejam link do ciekawej konferencji, która będzie 17 listopada w Poznaniu. Można kupić też dostęp on-line z nagraniami ;)
Do dzisiaj jest przedsprzedaż, tematy mega ciekawe 🥰🥰 Ja już się doczekać nie mogę :D

Widzę Seremak-Mrozikiewicz i już wiem, że szorujemy dupą po dnie 😂

Pani Agnieszka jedyną radę jaka miala dla mnie (zostałam skierowana przez fundację Ernesta na wizytę do specjalisty od poronień) to uwaga.. "polecam żeby pani już w tym roku nie zachodziła w ciążę (byl listopad a ja byłam właśnie w ciąży prawdopodobnie pozamacicznej i nawet nie uświadczyłam usg a wizyta 500) bo już pani 2 razy poroniła więc lepiej 3 raz niech pani nie poroni w jednym roku"

Może inni będą jednak warci uwagi ;) Chmurzyńska z nutrigenomiki jest zajebista.
Dobrze, że uprzedzasz przed Seremak- mrozikiewicz. Będę nieufnie jej słuchać :p

Myślę, że tak. Elita ma tylko po wyglądać😂 az dziwne, że nie ma Brązerta. On chociaż sympatyczny i przystojny i umie w pierwsze wrażenie

reklama
No to chlup 😀

Załączniki

• 959E5FAA-DE58-4E7B-994E-426CAC2967B6.jpeg
    959E5FAA-DE58-4E7B-994E-426CAC2967B6.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 94
Do góry