reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ja sobie tak tyłam ostatnie 10 lat i przybyło mi 30kg😳 to jest nieprawdopodobne, jak teraz o tym myśle to nie wiem jak mogłam do tego dopuścić. Nie pomaga fakt, ze mój stary jest suchy jak patyk i jemu w to graj żeby codziennie jeść pizzę i burgery i zapic to dwoma litrami coli, on może żreć 10000tys kcal dziennie przez miesiąc i mu waga nie drgnie 😳 No a jak mam do wyboru jarmuż albo pizzę to…🤷🏻‍♀️😬

Ja tym razem jestem zawzięta na 100%, zreszta zapłaciłam taki majątek za ta klinikę, ze teraz pozostało mi tylko ściany gryźć i tę przeklętą pietruszke 🤣 wcześniej byłam na wielu dietach i wylewałam siódme poty przy ćwiczeniach a ta dietetyczka powiedziała, ze przy moich zaburzeniach kategorycznie zabrania ćwiczeń które podnoszą tętno >120 bo wszystkie moje wysiłki pójdą w pizdu 😬 jedynie spacer w tętnie 100-120 godzinę dziennie. Ja już mam po prostu dosyc tego, ze tracę oddech po wejsciu po schodach 😔
Właśnie zauważyłam, ze jak sie nie przejadam i zrobie spacer 10 km to waga na 2 dzień już jest 1,5 kg do 2kg mniej. Przydalaby mi się kolezanka do spacerów wspólnych, wtedy chcialoby mi się częściej spacerować, a tak raz wczas i zarzucam to. Ale wkoło same leniwe szczypiory 🤣

reklama
A mnie krew zalewa dalej nie mam wyników ,a specjalnie robiłam gdzie indziej ,żeby było szybciej
ja czekam na proga i już mi się chyba cierpliwość kończy, bo wywala mnie całkiem ze strony diagnostyki 😑
Kanapka ze smalcem i Maggi bardzo pyszna. Potwierdzam
podziwiam🙈 ja jem wszystko praktycznie bez soli, jałowe, szpitalne jak to ludzie określają, a smalec to już w ogóle by mi nie przeszedł przez gardło. Wszystko musi być chude i bez żadnej żyłki 🙈

Do góry