Już dawno.Ale jak to wycofali? :O ja je kocham!
Z dobry rok ich nie ma.
Widzę, że też tak lubisz chrupki, jak ja xD.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już dawno.Ale jak to wycofali? :O ja je kocham!
To jest smak mojego dzieciństwa ((( ostatni raz jadłam je w 2019, czekając na autobusJuż dawno.
Z dobry rok ich nie ma.
Widzę, że też tak lubisz chrupki, jak ja xD.
Mój też. No i w Otmuchowie były produkowane.To jest smak mojego dzieciństwa ((( ostatni raz jadłam je w 2019, czekając na autobus
Chyba jest na wakacjach caly czas, a wyjeżdża tylko popracować.Olka, gratuluję !
To teraz rychło czekać na dwie kreski.
Dziewczyny, musimy brać przykład z Olki.
Opisz nam, jak to robisz? Czy już wyjechałaś na wakacje, a może lada chwila wyjeżdzasz?
Właśnie zauważyłam, ze jak sie nie przejadam i zrobie spacer 10 km to waga na 2 dzień już jest 1,5 kg do 2kg mniej. Przydalaby mi się kolezanka do spacerów wspólnych, wtedy chcialoby mi się częściej spacerować, a tak raz wczas i zarzucam to. Ale wkoło same leniwe szczypioryJa sobie tak tyłam ostatnie 10 lat i przybyło mi 30kg to jest nieprawdopodobne, jak teraz o tym myśle to nie wiem jak mogłam do tego dopuścić. Nie pomaga fakt, ze mój stary jest suchy jak patyk i jemu w to graj żeby codziennie jeść pizzę i burgery i zapic to dwoma litrami coli, on może żreć 10000tys kcal dziennie przez miesiąc i mu waga nie drgnie No a jak mam do wyboru jarmuż albo pizzę to…
Ja tym razem jestem zawzięta na 100%, zreszta zapłaciłam taki majątek za ta klinikę, ze teraz pozostało mi tylko ściany gryźć i tę przeklętą pietruszke wcześniej byłam na wielu dietach i wylewałam siódme poty przy ćwiczeniach a ta dietetyczka powiedziała, ze przy moich zaburzeniach kategorycznie zabrania ćwiczeń które podnoszą tętno >120 bo wszystkie moje wysiłki pójdą w pizdu jedynie spacer w tętnie 100-120 godzinę dziennie. Ja już mam po prostu dosyc tego, ze tracę oddech po wejsciu po schodach
Kochana....przytulam :*Dzisiejsza beta < 0.1. Test nie kłamał.
Ale dziękujemy za kciuki .
Jakoś dalej nie umiem sobie tego wyobrazićKanapka ze smalcem i Maggi bardzo pyszna. Potwierdzam
ja czekam na proga i już mi się chyba cierpliwość kończy, bo wywala mnie całkiem ze strony diagnostykiA mnie krew zalewa dalej nie mam wyników ,a specjalnie robiłam gdzie indziej ,żeby było szybciej
podziwiam ja jem wszystko praktycznie bez soli, jałowe, szpitalne jak to ludzie określają, a smalec to już w ogóle by mi nie przeszedł przez gardło. Wszystko musi być chude i bez żadnej żyłkiKanapka ze smalcem i Maggi bardzo pyszna. Potwierdzam