reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Obok mnie jedzie pani, która tobi notatki z ginekologii a w nich o zgrozo "faza folikularna do 13 dc, owulacja 14 dc, faza lutealna od 15 do 28 dc"
Czego oni te dzieci teraz uczo🤦‍♀️
A potem ja się dziwię, że jakiś konował mówi mi że owulacja jest ZAWSZE w 14 dc a faza lutealna trwa ZAWSZE 14 dni...

reklama
zapomniałam nadmienić, że kocham maggi i daje gdzie się da 🤦‍♀️😂
Lubię Vegetę/Kucharka zwał, jak zwał 🙈.

Maggi też stosuję- robisz sos z jakiegoś schabu, czy karczku. Zagęszczasz, następnie dodajesz kilka kropel maggi, plasterek masełka i sos jest na miarę gwiazdki Michelin😄.

Ostatnia edycja:
Musi smakować obłędnie!

No ja jestem fanką Parmiggiano Reggiano, więc nawet na kanapkę z Nutellą bym potarła😂.
Mnie w pełni satysfakcjonuje. Uwielbiam smak serowego popcornu z mikrofali, ale jak przeczytałam w końcu skład to już go mniej lubię ;P A jak taki świeży popcorn posolisz i poparmezanujesz...
200.gif

Mnie w pełni satysfakcjonuje. Uwielbiam smak serowego popcornu z mikrofali, ale jak przeczytałam w końcu skład to już go mniej lubię ;P A jak taki świeży popcorn posolisz i poparmezanujesz...
200.gif
Tu akurat muszę przyznać, że ja takich rzeczy, jak chrupki, chipsy, czy właśnie popcorn nie jadam. Za chipsami wręcz nie przepadam.

Od wielkiego dzwonu zdarzy nam się jakieś orzeszki kupić lub chrupki orzechowe, ale odkąd wycofali Bingo orzechowe, to też raz na ruski rok.

reklama
Do góry