lady_in_blue
Fanka BB :)
Dzisiejsza beta < 0.1. Test nie kłamał.@Sylwanka89 @lady_in_blue macie wyniki???
Ale dziękujemy za kciuki .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiejsza beta < 0.1. Test nie kłamał.@Sylwanka89 @lady_in_blue macie wyniki???
Semi-piąteczka! Mam liście lubczyku, ususzyłam sobie w lodówce (sic!) i wszędzie wkruszam.zapomniałam nadmienić, że kocham maggi i daje gdzie się da
zapomniałam nadmienić, że kocham maggi i daje gdzie się da
o też mam lubczyk! I pietruszke kocham!Semi-piąteczka! Mam liście lubczyku, ususzyłam sobie w lodówce (sic!) i wszędzie wkruszam.
...no i kukurydzę i oliwki, z czego już się pewna osoba podśmiewa.
A faktycznie, coś było!Chyba kiedyś o tym rozmawiałyśmy, że jesteśmy w tej kwestii jednomyślne i ze Maggi nawet na kanapkę forewa
O kurde, dorsza bym se zjadła, takiego z grilla z ziołami...o też mam lubczyk! I pietruszke kocham!
Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam o tak: makaron pełnoziarnisty, tuńczyka w oleju, pomidory suszone, dorsza, kalafior, awokado, biały ser, chleb pełnoziarnisty, cukinię i kasze gryczaną z tego musi coś powstać xd
Hmm to ciekawe.. Ja biorę metylowany od paru miesięcy i też wyszło mi ponad normę. Ginekolog mówił, żeby brać co jakiś czas co dwa dni. Zdziwiłam się, bo też myślałam, że nadmiar wysikam.@Pepe88 , kwas foliowy powinnaś wysikać, tzn. nadmiar wydalić z moczem, ale przy niedoczynności tarczycy polecana jest forma metylowana.
Ja sobie tak tyłam ostatnie 10 lat i przybyło mi 30kg to jest nieprawdopodobne, jak teraz o tym myśle to nie wiem jak mogłam do tego dopuścić. Nie pomaga fakt, ze mój stary jest suchy jak patyk i jemu w to graj żeby codziennie jeść pizzę i burgery i zapic to dwoma litrami coli, on może żreć 10000tys kcal dziennie przez miesiąc i mu waga nie drgnie No a jak mam do wyboru jarmuż albo pizzę to…W tej chwili jestem w najgorszej formie od lat i 15 kg na plusie od już stabilnej wagi. No ale nie zamierzam udawać, że nie wiem skąd się to wzięło
Najgorzej, ze nikt się ze mną nie motywuje a ja w pojedynkę nie umiem. Mam jedną koleżankę w identycznej sytuacji i właśnie szczuje mnie szarlotka a na hasło "dieta" niedługo będzie mnie banować na messengerze i tak se tyje sympatycznie chociaż już powoli dojrzewam do jakiejś mądrzejszej decyzji
Ja tym razem jestem zawzięta na 100%, zreszta zapłaciłam taki majątek za ta klinikę, ze teraz pozostało mi tylko ściany gryźć i tę przeklętą pietruszke wcześniej byłam na wielu dietach i wylewałam siódme poty przy ćwiczeniach a ta dietetyczka powiedziała, ze przy moich zaburzeniach kategorycznie zabrania ćwiczeń które podnoszą tętno >120 bo wszystkie moje wysiłki pójdą w pizdu jedynie spacer w tętnie 100-120 godzinę dziennie. Ja już mam po prostu dosyc tego, ze tracę oddech po wejsciu po schodachŻółwik i to niestety niezbyt radosny
Ja 162cm 82 kg i co sobota obiecuje sobie, ze juz w poniedziałek zaczynam chociaz aerobik przed tv i zaraz po tym gotuje cos pysznego, slodkiego itp itd
A faktycznie, coś było!
najlepsza dla mnie jest ze smalcem i maggi, ewentualnie ogory do tego ❤