reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Właśnie miałam pisać, dzięki że pytasz 😉
Beta 28
Morfologia ok
Mocz ok, ale nieliczne bakterie 😑 czekam jeszcze na wyniki progesteronu, najgorsze jest to, że ma być ok 18, a mój lekarz przyjmuje do 18 i jak będę miała niski progesteron i nie dodzwonię się do niego dziś to dopiero we wtorek..
Super beta pięknie . Kurczę oby jednak wynik był szybciej

reklama
W tej chwili jestem w najgorszej formie od lat i 15 kg na plusie od już stabilnej wagi. No ale nie zamierzam udawać, że nie wiem skąd się to wzięło 😂😂😂
Najgorzej, ze nikt się ze mną nie motywuje a ja w pojedynkę nie umiem. Mam jedną koleżankę w identycznej sytuacji i właśnie szczuje mnie szarlotka 😂 a na hasło "dieta" niedługo będzie mnie banować na messengerze 😂 i tak se tyje sympatycznie chociaż już powoli dojrzewam do jakiejś mądrzejszej decyzji
Ja bym chciała tak z dyszkę zrzucić i mieć te swoje okolice 65-70 (tak, szkoda mi cycków). Jak piszesz, samej się nie da :p Teraz stary zaczął się odchudzać to spróbuję z nim, ale też nie mogę szybko dużo zgubić, bo mi się wszystko rozpieprzy na nowo i weź tu bądź mądry... :p

Ja bym chciała tak z dyszkę zrzucić i mieć te swoje okolice 65-70 (tak, szkoda mi cycków). Jak piszesz, samej się nie da :p Teraz stary zaczął się odchudzać to spróbuję z nim, ale też nie mogę szybko dużo zgubić, bo mi się wszystko rozpieprzy na nowo i weź tu bądź mądry... :p

Musimy zrobić jakąś prywatną grupę pączuszkow i będziemy razem cisnąć 😂

Tak czy tak warto zrobić chociaż przyrost bety zanim zaczniesz brać proga
w sobotę robię drugi raz betę, najwyżej we wtorek będę dzwonić do lekarza. W poprzedniej ciąży progesteronu nie robiłam w ogóle, tylko betę*2, ale skończyło się pustym jajem. Czytałam, że puste jajo nie wpływa na kolejną ciążę. O dziwo jestem bardzo spokojna i dobrych myśli.

Musimy zrobić jakąś prywatną grupę pączuszkow i będziemy razem cisnąć 😂
To ja się zapisuję też!

Ważę 70-71 kg przy 160 cm wzrostu. Przytyłam w ciągu roku 12 kg, a teraz nie dość, że po 30-tce, to jeszcze z Hashi na koncie trudniej zrzucić. Idealnie czuję się z wagą 58-60 kg.
Myślę, że u mnie dużo zrobiło to, że zdecydowanie mniej się ruszam.

Błonasjera, @Ceonis 😚! Nadrobiłam coś niecoś 😁. Dzięki za pozdrowienia, ale wiesz- ja w pracy nie mogę mieć telefonu, to teraz je dopiero zobaczyłam😛.

Bardzo śmieszne :p my ciężko pracujemy i dzięki temu ODPUSZCZAMY a wiecie co to znaczy

Nicki Minaj Queen GIF
Olka, gratuluję 🎉!
To teraz rychło czekać na dwie kreski😂.

Dziewczyny, musimy brać przykład z Olki.
Opisz nam, jak to robisz? Czy już wyjechałaś na wakacje, a może lada chwila wyjeżdzasz?

Ja ważę 82kg i chciałabym tak realnie zejść do 60kg a w marzeniach do 50. U mnie to już nawet nie tyle kwestia samej wagi tylko przez wagę, io, hashi, zaburzenia metabolizmu, niedożywienie i anemię bardzo zle się czuje, nie mam na nic siły, chodzę przygnębiona i nic totalnie mnie nie cieszy. Żaden dzidziol nie będzie chciał się zadomowić w takiej zdruzgotanej matce ;)
dużo Ci wróciło po operacji?
Żółwik 🤜🤛 i to niestety niezbyt radosny
Ja 162cm 82 kg i co sobota obiecuje sobie, ze juz w poniedziałek zaczynam chociaz aerobik przed tv i zaraz po tym gotuje cos pysznego, slodkiego itp itd

Jakiego jesiennego?! Sierpień i 3/4 września to nie jesień 🫢

Mamy jedno dziecko z września, ja jestem z października, drugie dziecko i Stary z listopada. Grudzień to imieniny córki, mikołajki i święta. No trochę się robi ciasno xD i to tylko w obrębie naszej 4

Się nie dziwię, bo w Polsce tym bardziej TERAZ nie ma perspektyw na „godne” życie 🥸

My mamy całkiem dobre życie w Polsce nawet w perspektywie inflacji, ale z władzą średnio nam po drodze

wątek o odpuszczaniu- magiczny ❤
jak już wspomniałam- mowa jest chrustem, a milczenie węglem
Dzisiejsze kreseczki- powiedzcie, że odpuściłyście w tym cyklu 😂

Węgiel to faktycznie trzeba odpuścić bo ni ma :(

reklama
Do góry