Zazuu
Fanka BB :)
Mogą dlatego każdy musi dobrze wszystko przemyśleć
Oczywiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą dlatego każdy musi dobrze wszystko przemyśleć
Nadal nie ma :/@Sylwanka89 @lady_in_blue macie wyniki???
Jeeeeju czekam na nie jakby moją ciążę miały potwierdzićNadal nie ma :/
A Ty Kochana robiłaś dzisiaj betę ?te badania miałam zrobić na początku następnego cyklu, to może jutro zrobię betę i proga, w piątek te badania ze skierowania (dwie różne placówki i nie wiem czy się wyrobie jednego dnia) i w sobotę przyrost bety sprawdzić i też proga czy już nie?
1.10 miałam pika (20dc), a wczoraj po południu (12.10) test czułości 10 pozytywnyA z ciekawości dziewczyny z 2 kreskami z października
Ile dni po zobaczylyscie swoje 2 przepiękne kreseczki??
Ja ważę 82kg i chciałabym tak realnie zejść do 60kg a w marzeniach do 50. U mnie to już nawet nie tyle kwestia samej wagi tylko przez wagę, io, hashi, zaburzenia metabolizmu, niedożywienie i anemię bardzo zle się czuje, nie mam na nic siły, chodzę przygnębiona i nic totalnie mnie nie cieszy. Żaden dzidziol nie będzie chciał się zadomowić w takiej zdruzgotanej matceTeż bym tak z 20 chciała zgubić chociaż mogłabym i 40
Właśnie miałam pisać, dzięki że pytaszA Ty Kochana robiłaś dzisiaj betę ?
Ja ważę 82kg i chciałabym tak realnie zejść do 60kg a w marzeniach do 50. U mnie to już nawet nie tyle kwestia samej wagi tylko przez wagę, io, hashi, zaburzenia metabolizmu, niedożywienie i anemię bardzo zle się czuje, nie mam na nic siły, chodzę przygnębiona i nic totalnie mnie nie cieszy. Żaden dzidziol nie będzie chciał się zadomowić w takiej zdruzgotanej matce
dużo Ci wróciło po operacji?
Właśnie miałam pisać, dzięki że pytasz
Beta 28
Morfologia ok
Mocz ok, ale nieliczne bakterie czekam jeszcze na wyniki progesteronu, najgorsze jest to, że ma być ok 18, a mój lekarz przyjmuje do 18 i jak będę miała niski progesteron i nie dodzwonię się do niego dziś to dopiero we wtorek..