reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Też bym tak z 20 chciała zgubić chociaż mogłabym i 40😂
Ja ważę 82kg i chciałabym tak realnie zejść do 60kg a w marzeniach do 50. U mnie to już nawet nie tyle kwestia samej wagi tylko przez wagę, io, hashi, zaburzenia metabolizmu, niedożywienie i anemię bardzo zle się czuje, nie mam na nic siły, chodzę przygnębiona i nic totalnie mnie nie cieszy. Żaden dzidziol nie będzie chciał się zadomowić w takiej zdruzgotanej matce ;)
dużo Ci wróciło po operacji?

U mnie miało być jutro testowanie, ale chyba zrezygnuję. Czuję już bulgotanie... A to u mnie zawsze występuje na parę dni przed miesiączką. Temperatura też juz dzisiaj tendencja spadkowa :( jeśli jutro temp będzie dalej spadać to odpuszczę sobie sikanie na pinka. Miałam więcej nadziei niż w innych miesiącach a tu znowu to samo. Za 3 dni powinien przyjść okres.

A Ty Kochana robiłaś dzisiaj betę ?
Właśnie miałam pisać, dzięki że pytasz 😉
Beta 28
Morfologia ok
Mocz ok, ale nieliczne bakterie 😑 czekam jeszcze na wyniki progesteronu, najgorsze jest to, że ma być ok 18, a mój lekarz przyjmuje do 18 i jak będę miała niski progesteron i nie dodzwonię się do niego dziś to dopiero we wtorek..

Załączniki

• feace8df-70f2-48f9-b0dc-c6dd84564cdc.jpeg
    feace8df-70f2-48f9-b0dc-c6dd84564cdc.jpeg
    64,5 KB · Wyświetleń: 56
Ja ważę 82kg i chciałabym tak realnie zejść do 60kg a w marzeniach do 50. U mnie to już nawet nie tyle kwestia samej wagi tylko przez wagę, io, hashi, zaburzenia metabolizmu, niedożywienie i anemię bardzo zle się czuje, nie mam na nic siły, chodzę przygnębiona i nic totalnie mnie nie cieszy. Żaden dzidziol nie będzie chciał się zadomowić w takiej zdruzgotanej matce ;)
dużo Ci wróciło po operacji?

W tej chwili jestem w najgorszej formie od lat i 15 kg na plusie od już stabilnej wagi. No ale nie zamierzam udawać, że nie wiem skąd się to wzięło 😂😂😂
Najgorzej, ze nikt się ze mną nie motywuje a ja w pojedynkę nie umiem. Mam jedną koleżankę w identycznej sytuacji i właśnie szczuje mnie szarlotka 😂 a na hasło "dieta" niedługo będzie mnie banować na messengerze 😂 i tak se tyje sympatycznie chociaż już powoli dojrzewam do jakiejś mądrzejszej decyzji

reklama
Właśnie miałam pisać, dzięki że pytasz 😉
Beta 28
Morfologia ok
Mocz ok, ale nieliczne bakterie 😑 czekam jeszcze na wyniki progesteronu, najgorsze jest to, że ma być ok 18, a mój lekarz przyjmuje do 18 i jak będę miała niski progesteron i nie dodzwonię się do niego dziś to dopiero we wtorek..

Tak czy tak warto zrobić chociaż przyrost bety zanim zaczniesz brać proga

Do góry