lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja miałam około 3 i cień kreski na teście był spokojnie widoczny gołym okiemJak mialam bete 1,58 to bez problemu widziałam moje duchy na teście sikanym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam około 3 i cień kreski na teście był spokojnie widoczny gołym okiemJak mialam bete 1,58 to bez problemu widziałam moje duchy na teście sikanym.
Tylko beta 1.58 oznacza brak ciazy, więc też nie da się tego interpretowac w ten sposóbJak mialam bete 1,58 to bez problemu widziałam moje duchy na teście sikanym.
To wszystko dlatego ze naszczalam na kasetkowego pinka którego nie znoszę. Taki chichot losu XD
Ale co tu jest do interpretowania :-)? Zastanawiasz się jak się beta z krwi przekłada na mocz. Jak widać nawet tak niska beta we krwi jest wykrywalna testami z moczu.Tylko beta 1.58 oznacza brak ciazy, więc też nie da się tego interpretowac w ten sposób
U mnie z kolei pojawił się pierwszy cień cienia, a 24h później beta wynosiła 16.6. Jasne, mogła wzrosnąć w 24h o ponad 200%, ale nie sądzę xd same wiecie,że to tylko przykłady anegdotyczneJa miałam około 3 i cień kreski na teście był spokojnie widoczny gołym okiem
Tylko beta 1.58 oznacza brak ciazy, więc też nie da się tego interpretowac w ten sposób
Na początku zwykle beta zapierdziela jak głupia :-) poza tym zależy jaki test robiłaś, są bardziej i mniej czułeU mnie z kolei pojawił się pierwszy cień cienia, a 24h później beta wynosiła 16.6. Jasne, mogła wzrosnąć w 24h o ponad 200%, ale nie sądzę xd same wiecie,że to tylko przykłady anegdotyczne
U mnie z kolei pojawił się pierwszy cień cienia, a 24h później beta wynosiła 16.6. Jasne, mogła wzrosnąć w 24h o ponad 200%, ale nie sądzę xd same wiecie,że to tylko przykłady anegdotyczne
Teoretycznie jest to możliwe, ale w praktyce raczej nie spotkałam się,żeby komuś w 24h beta wzrosła o 300%, choć na pewno jest to możliweAkurat wtedy już tak bo to było Oczyszczanie po poronieniu nie zmienia to faktu, że obecne na rynku testy wyłapuja juz taka bete.
I każda beta startuje od 0 więc jeśli 6 dpo mamy bete 2 to 7 dpo możemy mieć już bete 15