Właśnie miałam pytać czy już byłaś na pobraniu krwiJa byłam rano w laboratorium na becie jak będą wyniki to dam wam znać . Kciuki trzymam dziewczyny u mnie tez wychodziły białe i mówiłam ,ze nie ma ciąży nawet beta mi wyszła 2 wiec nie wierzyłam ,a tu wczoraj dwie kreski . A robiłam tak dla potwierdzenia test ,ze ciąży brak .
U mnie 36dc i @ nie ma, brzuch nie boli, wczoraj mówiłam mężowi, żeby pogadał z brzuchem o co kaman. No i testów nie robiłam dziś. Wczoraj też żeby nie myśleć zajęłam się myciem okien i praniem firanek. Jak o 19 prasowałam 8m tiulowej gładkiej firanki to nie miałam głowy do tego, że nie mam okresu. Za to znowu obudziłam się przed 5 z myślą, że coś mi jest skoro tyle dni spóźnienia... tłumaczę sobie jednak, że może faktycznie po inofemie się wydłużyło.
Strasznie mi przykro, ale trzymam kciuki za wyniki bety ️️️Betę i tak zrobię dzisiaj, bo muszę wysłać lekarzowi smsem :-) ale robiłam dwa dni temu i cztery dni temu, było 0.
Za wcześnie nie jest, to był 5 dniowy zarodek, 8 dni po transferze to tak jakby było 13 dni po owulacji.