reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A mnie to się marzy żeby następne dwie kreski wysikała staraczka, która jest tutaj dłużej niż ja śledzę ten wątek 🥺 🙏 i ciekawi mnie co u MadHatter...
Mnie tez :) oczywiście za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki, ale na pewne brzuszki czekam już bardziej niż na swój 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Czasami wspominam dziewczyny sprzed roku, dwóch i dłużej i tez zastanawiam się co u nich :) np o często myśle o @coca 😀

Mnie tez :) oczywiście za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki, ale na pewne brzuszki czekam już bardziej niż na swój 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Czasami wspominam dziewczyny sprzed roku, dwóch i dłużej i tez zastanawiam się co u nich :) np o często myśle o @coca 😀
No dokładnie i z jednej strony mi żal, że grono się wykrusza ( @Agnes4312 czy @Lena1984 🤗 ) ale z drugiej bardzo mnie to cieszy 🥰🥰 i napawa optymizmem :)

No dokładnie i z jednej strony mi żal, że grono się wykrusza ( @Agnes4312 czy @Lena1984 🤗 ) ale z drugiej bardzo mnie to cieszy 🥰🥰 i napawa optymizmem :)
Czuję, że w sercu i głowie już na zawsze zostanę staraczką :)
To fakt, że nie jestem na bieżąco z wątkiem kreseczkowym, ale odświeżam pierwszą stronę i sprawdzam, kto ma 🤰
Mocno trzymam kciuki za was ❤️

Cześć dziewczyny! Jestem Klaudia i mam 28 lat ( jeszcze 🫣) jestem mamą 5 letniej Zuzi 😇. Odstawiłam we wrześniu tabletki i mam taka nadzieje, że uda się w najbliższym czasie 🥰 termin miesiączki mam na 28 październik. Owulacje miałam bardzo wczas, bo byłam u ginekologa 4 października i powiedział że to już ten czas… wiec trochę organizm oszalał po tabletkach :)
Trzymam kciuki za Wszystkie 😘

niektóre dziewczyny, które były na wątkach kreskowych w 2020 np, teraz wracają, bo starają się o drugie :D a ja tak siedze jak kołek :D

reklama
Do góry