reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Tak dokładnie, popieram w 100 %. Nie zaryzykuje drugi raz stymulacji bez ovitrelle. Zresztą mam go już w lodówce, czeka na swoją chwilę 😀
W piątek odstawiam orgametrill, we wtorek mam moni czy torbiel się po nim wchlonela i jeśli tak, to znowu jadę z letrozolem i ovi 😀 zakupiłam nawwt 20 testów 🥰
zakupiłam też termometr. Czy na cyklu stymulowanym mierzenie temperatury ma sens ?
Sensu jakiegoś głębszego nie ma, bo przeciez masz kontrolowaną owulację wiec nie pominiesz najważniejszych momentów :) ale dla zasady, żeby obyć się z mierzeniem, sprawdzić jaką masz typową temp w piku i bbt, zobaczyć jak działają wykresy itd to czemu nie ;) zawsze to +10 do doświadczenia 😀

wątek o odpuszczaniu- magiczny ❤
jak już wspomniałam- mowa jest chrustem, a milczenie węglem
Dzisiejsze kreseczki- powiedzcie, że odpuściłyście w tym cyklu 😂
ależ oczywiście, ostatnie kilka miesięcy napinałam się, a w tym cyklu całkowicie przestałam myśleć o dziecku 🤣 ch*ja prawda, od tego cyklu zaczęłam robić testy owulacyjne, gdzie wcześniej ich nie robiłam, myślałam non stop o stymulacji, bo miałam być stymulowana niedługo, częściej teraz myślałam o klinice niepłodności niż kiedykolwiek wcześniej, już nie mówiąc o tym, że wszędzie gdzie nie weszłam w internet były a to wózki, ubranka itp. w tym miesiącu dołączyłam do Was i jak miałam przestać myśleć o ciąży? Nie da się o tym nie myśleć jak tego pragniesz.. na dworze mijasz dziecko, w domu tv/internet/książka i myśli same idą w tym kierunku... Chyba, że sobie uroiłam przez to ciągłe myślenie te ⏸️ kreski 🤷 rady o odpuszczeniu są dla mnie po prostu o kant dupy potłuc i jak ktoś tak do mnie mówił to miałam ochotę rzucić się z łapami i przy*ierdolić raz a porządnie 😑

Zawsze mnie rozczula, że z taką mądrością dyskutujemy o kapacytacjach, morfologii, stosunku lh do fsh, AMH, hcg, hsg i innych poważnych rzeczach, a później pojawia się temat wyłączenia płatności flo i przerasta nas ten ich "x" średnio raz na miesiąc 😂😂😂😂😂
I jeszcze w kalkulatorze co niektore celcjusze na *farenhajty* zamieniają, bo nie ogarniają , że w ustawieniach można to zmienić 🤣😂🤔

reklama
Do góry