Zazuu
Fanka BB :)
ponawiam pytanie -czy w cyklu stymulowanym ma sens mierzenie temperatury ?
Tak, chyba że bierzesz progesteron przezd potwierdzeniem owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ponawiam pytanie -czy w cyklu stymulowanym ma sens mierzenie temperatury ?
Sensu jakiegoś głębszego nie ma, bo przeciez masz kontrolowaną owulację wiec nie pominiesz najważniejszych momentów ale dla zasady, żeby obyć się z mierzeniem, sprawdzić jaką masz typową temp w piku i bbt, zobaczyć jak działają wykresy itd to czemu nie zawsze to +10 do doświadczeniaTak dokładnie, popieram w 100 %. Nie zaryzykuje drugi raz stymulacji bez ovitrelle. Zresztą mam go już w lodówce, czeka na swoją chwilę
W piątek odstawiam orgametrill, we wtorek mam moni czy torbiel się po nim wchlonela i jeśli tak, to znowu jadę z letrozolem i ovi zakupiłam nawwt 20 testów
zakupiłam też termometr. Czy na cyklu stymulowanym mierzenie temperatury ma sens ?
Niby taki endżel na profilówceJa Cię tez
ależ oczywiście, ostatnie kilka miesięcy napinałam się, a w tym cyklu całkowicie przestałam myśleć o dziecku ch*ja prawda, od tego cyklu zaczęłam robić testy owulacyjne, gdzie wcześniej ich nie robiłam, myślałam non stop o stymulacji, bo miałam być stymulowana niedługo, częściej teraz myślałam o klinice niepłodności niż kiedykolwiek wcześniej, już nie mówiąc o tym, że wszędzie gdzie nie weszłam w internet były a to wózki, ubranka itp. w tym miesiącu dołączyłam do Was i jak miałam przestać myśleć o ciąży? Nie da się o tym nie myśleć jak tego pragniesz.. na dworze mijasz dziecko, w domu tv/internet/książka i myśli same idą w tym kierunku... Chyba, że sobie uroiłam przez to ciągłe myślenie te kreski rady o odpuszczeniu są dla mnie po prostu o kant dupy potłuc i jak ktoś tak do mnie mówił to miałam ochotę rzucić się z łapami i przy*ierdolić raz a porządniewątek o odpuszczaniu- magiczny ❤
jak już wspomniałam- mowa jest chrustem, a milczenie węglem
Dzisiejsze kreseczki- powiedzcie, że odpuściłyście w tym cyklu
Nie płacęDziewczyny, które korzystają z Flo: czy Wy płacicie za korzystanie z aplikacji?
Ja używam swojej apki Zdrowie i OvuFriend i chciałam jeszcze Flo zobaczyć, bo interfejs bardziej chyba do mnie przemawia.
Natomiast wyskoczyła mi informacja, że apka jest płatna .
I jeszcze w kalkulatorze co niektore celcjusze na *farenhajty* zamieniają, bo nie ogarniają , że w ustawieniach można to zmienićZawsze mnie rozczula, że z taką mądrością dyskutujemy o kapacytacjach, morfologii, stosunku lh do fsh, AMH, hcg, hsg i innych poważnych rzeczach, a później pojawia się temat wyłączenia płatności flo i przerasta nas ten ich "x" średnio raz na miesiąc
Ze ja ?Niby taki endżel na profilówce
nie No wiesz ja to jestem miły endzel dopóki mnie ktoś nie wkurzyNo
NEL - NO ENDŻEL