reklama
To powiedzenie o chruście i węglu kradnę!wątek o odpuszczaniu- magiczny ❤
jak już wspomniałam- mowa jest chrustem, a milczenie węglem
Dzisiejsze kreseczki- powiedzcie, że odpuściłyście w tym cyklu
Jest genialne.
Ceonis
Fanka BB :)
A proszę Cię bardzo ! ❤To powiedzenie o chruście i węglu kradnę!
Jest genialne.
Hmmm, a właśnie ja mam darmową wersję jedynie na miesiąc.ja używam bezpłatnie flo. Wcześniej miałam płatna śle dużo się nie różniła.
Nie było w ogóle do wyboru darmowej wersji . Jedynie roczna płatna lub miesięczna też płatna.
Matylda.<3
trzeba było nadusic „pomin” jak proponowali próbnaHmmm, a właśnie ja mam darmową wersję jedynie na miesiąc.
Nie było w ogóle do wyboru darmowej wersji . Jedynie roczna płatna lub miesięczna też płatna.
Zazuu
po prostu zamknij info o płatności od 2 lat korzystam i nie płacęDziewczyny, które korzystają z Flo: czy Wy płacicie za korzystanie z aplikacji?
Ja używam swojej apki Zdrowie i OvuFriend i chciałam jeszcze Flo zobaczyć, bo interfejs bardziej chyba do mnie przemawia.
Natomiast wyskoczyła mi informacja, że apka jest płatna .
keisa92
Zaciekawiona BB
Jak wyżej. Tam w ogóle raz na jakiś czas wyskakuje że KUP ale reklamę X i działa dalejtrzeba było nadusic „pomin” jak proponowali próbna
Kilka lat używam darmowej i wszystko ok.
Zazuu
Zawsze mnie rozczula, że z taką mądrością dyskutujemy o kapacytacjach, morfologii, stosunku lh do fsh, AMH, hcg, hsg i innych poważnych rzeczach, a później pojawia się temat wyłączenia płatności flo i przerasta nas ten ich "x" średnio raz na miesiąc
reklama
Coś w tym jest…No cóż zrobić, jak to dla mnie czarna magia.Zawsze mnie rozczula, że z taką mądrością dyskutujemy o kapacytacjach, morfologii, stosunku lh do fsh, AMH, hcg, hsg i innych poważnych rzeczach, a później pojawia się temat wyłączenia płatności flo i przerasta nas ten ich "x" średnio raz na miesiąc
Interpretowanie wyników krwi uwielbiam xD. Z informatyką nie jestem za pan brat .