Ok, zrozumiałamTo proponuje zacząć nadrabianie od 1 strony
reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Gratulacje wszystkich kresek.
Ja melduje ze jak pisałam wcześniej, byłam na kolejnych wizytach monitorowani a cyklu i gdyby nie one, to myślałabym ze jestem tydzień po owulacji, a tu owulacja moooze za kilka dni. Moje cykle średnio trwały 25-27 dni, a dziś 16 dc juz, wiec nici z testowania 22.10….Nie wiem co to się podziało, ale wg monitoringu:
W 9dc - brak pęcherzyków
W 13 dc - jeden pęcherzyk 14 mm
W 16 dc (dzisiaj) - jeden pęcherzyk 17,6 mm.
Mały wzrost niestety, mam brać ovarin i za dwa dni kolejne usg. Ciekawe czy w ogóle ten pęcherzyk wzrośnie i pęknie…
Ja melduje ze jak pisałam wcześniej, byłam na kolejnych wizytach monitorowani a cyklu i gdyby nie one, to myślałabym ze jestem tydzień po owulacji, a tu owulacja moooze za kilka dni. Moje cykle średnio trwały 25-27 dni, a dziś 16 dc juz, wiec nici z testowania 22.10….Nie wiem co to się podziało, ale wg monitoringu:
W 9dc - brak pęcherzyków
W 13 dc - jeden pęcherzyk 14 mm
W 16 dc (dzisiaj) - jeden pęcherzyk 17,6 mm.
Mały wzrost niestety, mam brać ovarin i za dwa dni kolejne usg. Ciekawe czy w ogóle ten pęcherzyk wzrośnie i pęknie…
Kylyyy1408
Niestety tez miałam 2 cykle temuzaraz zwariuje
Załączniki
Kylyyy1408
@Klaudia126 juz nadrobiłam ! Tyle testów na pewno się nie myli, gratulacje
hachette
Jakiego jesiennego?! Sierpień i 3/4 września to nie jesieńBo nie chcemy kolejnego jesiennego dziecka
agutek_
Się nie dziwię, bo w Polsce tym bardziej TERAZ nie ma perspektyw na „godne” życieMój cudowny mąż chce się przenieść do Danii
Ceonis
Tak dokładnie, popieram w 100 %. Nie zaryzykuje drugi raz stymulacji bez ovitrelle. Zresztą mam go już w lodówce, czeka na swoją chwilęNie używam owulakow z clearblue wiec tu nie pomogę, natomiast co do drugiego pytania- tak, możesz być stymulowana na naturalnym cyklu, możesz tez nie mieć podanego ovitrelle, ale do tego po pierwsze musisz mieć wyraźne wskazania a po drugie licz się z ryzykiem że pecherzyk stanie się przejrzałym, nie pęknie i zamieni się w torbiel czynnosciową. Tak jak to teraz się dzieje u @Ceonis. I tak jak było u mnie i u @Zazuu generalnie ja nie polecam stymulacji bez zastrzyku A czemu pytasz o coś takiego? Masz jakieś wątpliwości co do ovitrelle?
What???
W piątek odstawiam orgametrill, we wtorek mam moni czy torbiel się po nim wchlonela i jeśli tak, to znowu jadę z letrozolem i ovi zakupiłam nawwt 20 testów
zakupiłam też termometr. Czy na cyklu stymulowanym mierzenie temperatury ma sens ?
keisa92
Zaciekawiona BB
Luxmed chciał mnie dziś wykończyć nerwowo. Powtarzałam HCG i proga, zazwyczaj wyniki są max o 18, dziś przetrzymali do 19:49
HCG 667,62
Prog 17,8
Przyrost 143% więc w normie. Ten prog trochę niski, od wczoraj lekarz kazał brać w tabletkach więc biorę (wiem że @Zazuu pisała że teraz nie zalecają przed usg).
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Trzymam kciuki za Was!
HCG 667,62
Prog 17,8
Przyrost 143% więc w normie. Ten prog trochę niski, od wczoraj lekarz kazał brać w tabletkach więc biorę (wiem że @Zazuu pisała że teraz nie zalecają przed usg).
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Trzymam kciuki za Was!
Dziewczyny, które korzystają z Flo: czy Wy płacicie za korzystanie z aplikacji?
Ja używam swojej apki Zdrowie i OvuFriend i chciałam jeszcze Flo zobaczyć, bo interfejs bardziej chyba do mnie przemawia.
Natomiast wyskoczyła mi informacja, że apka jest płatna .
Ja używam swojej apki Zdrowie i OvuFriend i chciałam jeszcze Flo zobaczyć, bo interfejs bardziej chyba do mnie przemawia.
reklama
Matylda.<3
ja używam bezpłatnie flo. Wcześniej miałam płatna śle dużo się nie różniła.Dziewczyny, które korzystają z Flo: czy Wy płacicie za korzystanie z aplikacji?