reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Nie mam nic do ovitrelle :) Zostały mi po prostu tabletki po stymulacji do IUI i dlatego pytam i pisząc to właśnie sobie przypomniałam, że byłam stymulowana bez ovitrelle jeden cykl, bo okazało sie, że owulacja była wcześniej niż wizyta i po ptokach było... Jeszcze raz dzięki!
To pociągnę już temat i zapytam- a pękły Ci wtedy pecherzyki bez ovi?

reklama
Nie używam owulakow z clearblue wiec tu nie pomogę, natomiast co do drugiego pytania- tak, możesz być stymulowana na naturalnym cyklu, możesz tez nie mieć podanego ovitrelle, ale do tego po pierwsze musisz mieć wyraźne wskazania a po drugie licz się z ryzykiem że pecherzyk stanie się przejrzałym, nie pęknie i zamieni się w torbiel czynnosciową. Tak jak to teraz się dzieje u @Ceonis. I tak jak było u mnie i u @Zazuu ;) generalnie ja nie polecam stymulacji bez zastrzyku 🤷🏻‍♀️ A czemu pytasz o coś takiego? Masz jakieś wątpliwości co do ovitrelle?

What??? 😳

Bo nie chcemy kolejnego jesiennego dziecka :p

To proponuje zacząć nadrabianie od 1 strony 🙂

Kocham Cię ❤️

Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

reklama
Do góry