reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
[/QUOTE]
No to u nas naprawdę nie da rady- laboratorium⚗️🧪 nie da się przenieść 🤷🏻‍♀️. Bilibyśmy się kto ma jaki sprzęt wziąć ze sobą 😅.
Jak była ta pierwsza fala, kiedy przemieszczać się nie było wolno, to zastanawiałam się, kiedy mnie policja złapie i zapyta, gdzie jadę xD.
A mogę wiedzieć w jakiej branży pracujesz ? Wiem że jesteś po biotechnologi. Ja też studiowałam biotechnologie i przed zajściem w ciążę z synkiem pracowałam jako chemik analityk w firmie typowo chemicznej. Zawsze marzyłam bardziej o jakiejś firmie farmaceutycznej czy kosmetycznej ale niestety ofert brak

@Klaudia126 i @Sylwanka89 jak się czujecie?
Jakie objawy macie? ;)
Zarażajcie nas :D
tak jak kilka dni temu pisałam Wam, że mnie jakieś świństwo dopadło, bo brzuch mnie boli jak na @ i piersi mam pełne, że mi gorąco ciągle, myślałam, że przeziębienie mnie bierze, a było za wcześnie na @ jak i na ⏸️ to okazało się, że to jednak kropka, a nie świństwo 🤣 tak to nie mam żadnych objawów 😉

Hej, ale się posypały krechy! Gratulacje! Ja dziś oficjalnie 1dc i jestem po rozmowie z małżem. Nie będziemy podchodzić do in vitro, do IUI też nie. Próbujemy jeszcze naturalnie 3-4 cykle i zamykamy fabrykę.
Pytałam się wcześniej o owulaki clearblue z buźką, czy warto? Pytanie mam również takie, czy mogę się stymulować w naturalnym cyklu? Bez podania ovitrelle?
Nie używam owulakow z clearblue wiec tu nie pomogę, natomiast co do drugiego pytania- tak, możesz być stymulowana na naturalnym cyklu, możesz tez nie mieć podanego ovitrelle, ale do tego po pierwsze musisz mieć wyraźne wskazania a po drugie licz się z ryzykiem że pecherzyk stanie się przejrzałym, nie pęknie i zamieni się w torbiel czynnosciową. Tak jak to teraz się dzieje u @Ceonis. I tak jak było u mnie i u @Zazuu ;) generalnie ja nie polecam stymulacji bez zastrzyku 🤷🏻‍♀️ A czemu pytasz o coś takiego? Masz jakieś wątpliwości co do ovitrelle?

A w teorii to nasz ostatni :(
What??? 😳

Nie używam owulakow z clearblue wiec tu nie pomogę, natomiast co do drugiego pytania- tak, możesz być stymulowana na naturalnym cyklu, możesz tez nie mieć podanego ovitrelle, ale do tego po pierwsze musisz mieć wyraźne wskazania a po drugie licz się z ryzykiem że pecherzyk stanie się przejrzałym, nie pęknie i zamieni się w torbiel czynnosciową. Tak jak to teraz się dzieje u @Ceonis. I tak jak było u mnie i u @Zazuu ;) generalnie ja nie polecam stymulacji bez zastrzyku 🤷🏻‍♀️ A czemu pytasz o coś takiego? Masz jakieś wątpliwości co do ovitrelle?

What??? 😳
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Nie mam nic do ovitrelle :) Zostały mi po prostu tabletki po stymulacji do IUI i dlatego pytam i pisząc to właśnie sobie przypomniałam, że byłam stymulowana bez ovitrelle jeden cykl, bo okazało sie, że owulacja była wcześniej niż wizyta i po ptokach było... Jeszcze raz dzięki!

reklama
Do góry