Miętusek
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To takie Duńskie normalkaJest coś chorego w tym systemie. Moja ukochana szwagierka miała pozytyw pod koniec kwietnia, a na NFZ na potwierdzenie ciąży miała na koniec czerwca...
Z chęcią zarazę . U mnie częstsze wizyty w wc , wahania nastrojów i kucie jak na @ .
Uwaga: będzie moc konkursów.
A mogę wiedzieć w jakiej branży pracujesz ? Wiem że jesteś po biotechnologi. Ja też studiowałam biotechnologie i przed zajściem w ciążę z synkiem pracowałam jako chemik analityk w firmie typowo chemicznej. Zawsze marzyłam bardziej o jakiejś firmie farmaceutycznej czy kosmetycznej ale niestety ofert brakNo to u nas naprawdę nie da rady- laboratorium nie da się przenieść . Bilibyśmy się kto ma jaki sprzęt wziąć ze sobą .
Jak była ta pierwsza fala, kiedy przemieszczać się nie było wolno, to zastanawiałam się, kiedy mnie policja złapie i zapyta, gdzie jadę xD.
tak jak kilka dni temu pisałam Wam, że mnie jakieś świństwo dopadło, bo brzuch mnie boli jak na @ i piersi mam pełne, że mi gorąco ciągle, myślałam, że przeziębienie mnie bierze, a było za wcześnie na @ jak i na to okazało się, że to jednak kropka, a nie świństwo tak to nie mam żadnych objawów
Nie używam owulakow z clearblue wiec tu nie pomogę, natomiast co do drugiego pytania- tak, możesz być stymulowana na naturalnym cyklu, możesz tez nie mieć podanego ovitrelle, ale do tego po pierwsze musisz mieć wyraźne wskazania a po drugie licz się z ryzykiem że pecherzyk stanie się przejrzałym, nie pęknie i zamieni się w torbiel czynnosciową. Tak jak to teraz się dzieje u @Ceonis. I tak jak było u mnie i u @Zazuu generalnie ja nie polecam stymulacji bez zastrzyku A czemu pytasz o coś takiego? Masz jakieś wątpliwości co do ovitrelle?Hej, ale się posypały krechy! Gratulacje! Ja dziś oficjalnie 1dc i jestem po rozmowie z małżem. Nie będziemy podchodzić do in vitro, do IUI też nie. Próbujemy jeszcze naturalnie 3-4 cykle i zamykamy fabrykę.
Pytałam się wcześniej o owulaki clearblue z buźką, czy warto? Pytanie mam również takie, czy mogę się stymulować w naturalnym cyklu? Bez podania ovitrelle?
What???A w teorii to nasz ostatni
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Nie mam nic do ovitrelle Zostały mi po prostu tabletki po stymulacji do IUI i dlatego pytam i pisząc to właśnie sobie przypomniałam, że byłam stymulowana bez ovitrelle jeden cykl, bo okazało sie, że owulacja była wcześniej niż wizyta i po ptokach było... Jeszcze raz dzięki!Nie używam owulakow z clearblue wiec tu nie pomogę, natomiast co do drugiego pytania- tak, możesz być stymulowana na naturalnym cyklu, możesz tez nie mieć podanego ovitrelle, ale do tego po pierwsze musisz mieć wyraźne wskazania a po drugie licz się z ryzykiem że pecherzyk stanie się przejrzałym, nie pęknie i zamieni się w torbiel czynnosciową. Tak jak to teraz się dzieje u @Ceonis. I tak jak było u mnie i u @Zazuu generalnie ja nie polecam stymulacji bez zastrzyku A czemu pytasz o coś takiego? Masz jakieś wątpliwości co do ovitrelle?
What???
To takie Duńskie normalka