Madlen37
Zaangażowana w BB
Dziękuję za odpowiedźOgólnie przeziębienie może osłabić nasienie, więc bym chyba poczekała. Suplementów nie rzeba odstawiać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźOgólnie przeziębienie może osłabić nasienie, więc bym chyba poczekała. Suplementów nie rzeba odstawiać.
Pewnie, że najlepszy! To też mój rocznikAch, ja akurat lubię, ale ten to nie jest październik, tylko piździernik .
P.S. Rocznik przedni, prawda?
Brzmi jak wspaniała oferta! Jak tylko włączę kąkuter o poranku konkurs zostanie ogłoszony!
ogólnie 17 to już będzie 12-13 dpo, więć tak bezpiecznie.@LadyCaro Ty ale Ty masz jeszcze tydzień do testowania. To plamienie przedokresowe to tak zawsze miałaś w takim czasie?
To za 4 dni można robić pierwszy test?ogólnie 17 to już będzie 12-13 dpo, więć tak bezpiecznie.
plamienia zawsze są około 6 dpo i tak jest też w tym miesiącu.
ja będę robić już w piątek, bo jestem durnaTo za 4 dni można robić pierwszy test?
Polecam Monural, jedna saszetka na noc i nie ma potrzeby się męczyć, tylko potrzebna recepta. Brałam tez w ciąży i było ok. I co dziwne, to naprawdę od razu mijało. Po furaginie po kilku dniach potrafiło wracać, trzeba było kilka dni brać, a tu jeden wieczor i jużMam chyba zapalenie pęcherza pierwszy raz w życiu zresztą Dziś z rana zaczelo mnie boleć przy oddawaniu moczu. Teraz co chwilę chce mi się siku a jak się podcieram to jest krew na papierze. Ponadto czuję taki dyskomfort w podbrzuszu i mam wrażenie że boli mnie cipsko. Czy tak objawa się zapalenie? Furagina pomoże?
najlepszy!Ach, ja akurat lubię, ale ten to nie jest październik, tylko piździernik .
P.S. Rocznik przedni, prawda?