reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ja tak teraz miałam bo przepisał mi lametta i miałam zrobić usg w 10 dc ale do krk nie ma terminów a do sączą 100 km średnio opłaca mi się jechać na sam monitoring 🤷‍♀️ mam iść na usg w czwartek i iść normalnie ? Zobaczyć co tam się dzieje? I tak juz starania nie będzie skoro antybiotyki mam
No do niego nie pójdziesz. Gdzieś indziej pewnie ustrzelisz termin. Jak masz możliwość iść np za darmo z pakietu medycznego to bym poszła i sprawdziła czy po tej stymulacji jest pecherzyk i czy pęknie, żeby się jakaś torbiel nie zrobiła.

reklama
reklama
Hallo, zgłaszam się do Was z pytaniem... Już mówię o co chodzi. W piątek mój narzeczony idzie na badanie ogólne nasienia, ale mówi, że zaczyna coś go brać.. pytanie czy w razie przeziębienia można zbadać plemniki czy lepiej poczekać? Drugie pytanie, bierze cynk i selen na wzmocnienie nasienia, czy może lepiej suplementy odstawić przed badaniem, żeby nie zaburzyły wyniku? Co myślicie, bo siedzę i rozmyślam, a on był tak zestresowany ta sytuacja, że nie zapytał. Pani prowadząca rozmowę mówiła tylko o antybiotykach, czy przyjmował w ostatnim czasie. I dała mu wytyczne jak się przygotować. 😊

Do góry