Ech, póki co ten miesiąc świetnie oddaje tytuł filmu z roku mego urodzenia: „Polowanie na Czerwony Październik”.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie. Nigdy nie lubiłam października, teraz nie lubię go jeszcze bardziej.Ech, póki co ten miesiąc świetnie oddaje tytuł filmu z roku mego urodzenia: „Polowanie na Czerwony Październik”.
Niestety nie mam pakietu, ale umówiłam się do lekarza u siebie w miasteczku żeby sprawdził faktycznie jak po tej stymulacji.No do niego nie pójdziesz. Gdzieś indziej pewnie ustrzelisz termin. Jak masz możliwość iść np za darmo z pakietu medycznego to bym poszła i sprawdziła czy po tej stymulacji jest pecherzyk i czy pęknie, żeby się jakaś torbiel nie zrobiła.
Ogólnie przeziębienie może osłabić nasienie, więc bym chyba poczekała. Suplementów nie rzeba odstawiać.Hallo, zgłaszam się do Was z pytaniem... Już mówię o co chodzi. W piątek mój narzeczony idzie na badanie ogólne nasienia, ale mówi, że zaczyna coś go brać.. pytanie czy w razie przeziębienia można zbadać plemniki czy lepiej poczekać? Drugie pytanie, bierze cynk i selen na wzmocnienie nasienia, czy może lepiej suplementy odstawić przed badaniem, żeby nie zaburzyły wyniku? Co myślicie, bo siedzę i rozmyślam, a on był tak zestresowany ta sytuacja, że nie zapytał. Pani prowadząca rozmowę mówiła tylko o antybiotykach, czy przyjmował w ostatnim czasie. I dała mu wytyczne jak się przygotować.
Brzmi jak wspaniała oferta! Jak tylko włączę kąkuter o poranku konkurs zostanie ogłoszony!No także tego…Dawać te krechy!
Podwoimy stawkę cebulionów! I dołożymy kilka Grzybolarów .
Także dziewczyny: sikajcie równo i poprawnie na testy .Brzmi jak wspaniała oferta! Jak tylko włączę kąkuter o poranku konkurs zostanie ogłoszony!
Ach, ja akurat lubię, ale ten to nie jest październik, tylko piździernik .No dokładnie. Nigdy nie lubiłam października, teraz nie lubię go jeszcze bardziej.
P.S jestem z tego samego rocznika
Przytulam ale jeszcze nie tracę nadzieiJa bym chętnie wrzuciła swoje krechy w końcu! Ale oczywiście comiesieczne tradycyjne plamienie się pojawiło. Dodatkowo jest jakieś większe niż zwykle. Eh.