reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
No do niego nie pójdziesz. Gdzieś indziej pewnie ustrzelisz termin. Jak masz możliwość iść np za darmo z pakietu medycznego to bym poszła i sprawdziła czy po tej stymulacji jest pecherzyk i czy pęknie, żeby się jakaś torbiel nie zrobiła.
Niestety nie mam pakietu, ale umówiłam się do lekarza u siebie w miasteczku żeby sprawdził faktycznie jak po tej stymulacji.

Hallo, zgłaszam się do Was z pytaniem... Już mówię o co chodzi. W piątek mój narzeczony idzie na badanie ogólne nasienia, ale mówi, że zaczyna coś go brać.. pytanie czy w razie przeziębienia można zbadać plemniki czy lepiej poczekać? Drugie pytanie, bierze cynk i selen na wzmocnienie nasienia, czy może lepiej suplementy odstawić przed badaniem, żeby nie zaburzyły wyniku? Co myślicie, bo siedzę i rozmyślam, a on był tak zestresowany ta sytuacja, że nie zapytał. Pani prowadząca rozmowę mówiła tylko o antybiotykach, czy przyjmował w ostatnim czasie. I dała mu wytyczne jak się przygotować. 😊
Ogólnie przeziębienie może osłabić nasienie, więc bym chyba poczekała. Suplementów nie rzeba odstawiać.

reklama
Do góry