królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nawet za 3 dni juz czekamy na prawilny cieńTo za 4 dni można robić pierwszy test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet za 3 dni juz czekamy na prawilny cieńTo za 4 dni można robić pierwszy test?
A pućki Żelek ma wypasione
Nie wiem w ogóle o co chodzi, ale mamy dużo fajnych rzeczy…. No właśnie, ale właściwie to o co chodzi?
Hej, odebrałam wyniki progesteronu, badania robiłam teoretycznie 7dpo. Wynik 6,77. Czyli ciąży na bank nie ma? Można na tej podstawie stwierdzić czy owu była, czy nie?
Pewności nie mam. Byłam tylko raz na monitoringu i ginek mniej więcej określił kiedy owu może wystąpić. Potem już nie udało mi się wcisnąć na wizytę.Marny ten prog. Masz pewność ile byłaś po owu?
Ciąży nie określa się po progu tylko po becie
Pewności nie mam. Byłam tylko raz na monitoringu i ginek mniej więcej określił kiedy owu może wystąpić. Potem już nie udało mi się wcisnąć na wizytę.
lejeZgodnie z obietnicą!!!!!
Zobacz załącznik 1451919
Czyli warto jeszcze zrobić badanie za kilka dni? Bo jeśli rzeczywiście tak bardzo owu się przesunela, to byłby to baaardzo długi cykl jak na mnie.No to może jesteś mniej niz 7 dni po owulacji i dopiero sobie rośnie ten prog