reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

ale wtedy od 11dpo testujesz codziennie do @?
Niee, szkoda mi testów. Za dużo plastiku. Robię 11 dnia, potem już zazwyczaj czuję zbliżającą się miesiaczkę i nie testuje. Czasami jak mam napić się alko to dodatkowo testuję.
jestem umówiona z mężem na czwartek na wspólne testowanie, ale zastanawiam się czy to dobry pomysł
Mnie to by bardziej stresowało :D wolę być w tym momencie sama.
jak wyjdzie pozytywny to zrób kolejny, żeby przy tym uczestniczył, to będzie dla niego historyczna chwila :D
Tak nie mogę, bo mam już od paru miesięcy kupione skarpetki dla niemowlaka, które mu dam po pozytywnym teście 🥰 to musi być niespodzianka, a jak już zobaczy test to po całej zabawie :p

reklama
@Wezu ma genialny pomysł. Poćwicz udawanie zaskoczenia i wzruszenia i testuj z nim jak już będziesz pewna wyniku :D
To się nie uda 😄😄😄 jestem z tych, którzy nie potrafią ukryć emocji. Wszystko widać na mojej twarzy, ponoć ;) więc jak już będę wiedziała, że jest pozytywnie to od razu do niego polecę z tymi skaerpetkami 50% mum 50% dad :D

Dziewczyny proszę o info czy coś się u kogoś zmieniło :)

@Mikimka @MalaMi1992 @Emka_27 @Helilo @Andziiia @Kasiula28_ @Paulinka1994 @ToTaRuda
Ja świeżo po wizycie...dziś 32 DC więc planowo jutro powinna przyjść @. Endo pogrubione i nic poza tym na USG nie widział. Kazał odstawić duphaston i czekać na @. Kazał też zrobić 3 m-ce przerwy w przyjmowaniu clostilbegytu.
I tak się zastanawiam cały czas, bo jakiś dziwny ten lekarz mało mówi i wogole...jeśli byłaby ewentualną ciąża to na USG byłoby już widać pęcherzyk w macicy?

Ja świeżo po wizycie...dziś 32 DC więc planowo jutro powinna przyjść @. Endo pogrubione i nic poza tym na USG nie widział. Kazał odstawić duphaston i czekać na @. Kazał też zrobić 3 m-ce przerwy w przyjmowaniu clostilbegytu.
I tak się zastanawiam cały czas, bo jakiś dziwny ten lekarz mało mówi i wogole...jeśli byłaby ewentualną ciąża to na USG byłoby już widać pęcherzyk w macicy?

A było widać ciałko żółte?

Niee, szkoda mi testów. Za dużo plastiku. Robię 11 dnia, potem już zazwyczaj czuję zbliżającą się miesiaczkę i nie testuje. Czasami jak mam napić się alko to dodatkowo testuję.

Mnie to by bardziej stresowało :D wolę być w tym momencie sama.

Tak nie mogę, bo mam już od paru miesięcy kupione skarpetki dla niemowlaka, które mu dam po pozytywnym teście 🥰 to musi być niespodzianka, a jak już zobaczy test to po całej zabawie :p
staram się zawsze testować jak jestem sama w domu. Nie wiem jakim cudem, ale mąż zawsze wie kiedy robię test (test mam w łazience, więc wygląda to tak jakbym po prostu poszła skorzystać z toalety) i musi wtedy przyjść do łazienki pod byle pretekstem albo przechodzi obok łazienki, że niby coś ma mi akurat do powiedzenia 🙈 także teraz już i tak wie, że 13 będę testować to nie ma sensu się z tym kryć ☺️

staram się zawsze testować jak jestem sama w domu. Nie wiem jakim cudem, ale mąż zawsze wie kiedy robię test (test mam w łazience, więc wygląda to tak jakbym po prostu poszła skorzystać z toalety) i musi wtedy przyjść do łazienki pod byle pretekstem albo przechodzi obok łazienki, że niby coś ma mi akurat do powiedzenia 🙈 także teraz już i tak wie, że 13 będę testować to nie ma sensu się z tym kryć ☺️
Życzę Wam ujrzenia dwóch pięknych kreseczek 🥰

reklama
No to pewnie nie było. A masz pewność, że owulacja była?
Ostatnio czyli dwa tygodnie temu kiedy włączył mi duphaston to tez nie powiedział czy owu była czy nie...tylko że endo pogrubione włączyć leki i za 2 tyg do kontroli. Dziś nic nie mówił sama widziałam na USG że endo nadal pogrubione, ale to normalne przed@ i kazał odstawić duphaston.
Zapytałam co jeśli długo po odstawieniu nie dostanę @ czy jakieś badania zrobić to powiedział żeby jak coś to pojawić się na kontrolę.

Do góry