reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Czemu zgasła nadzieja 6dpo skoro to dopiero pierwszy dzień szansy na zagnieżdżenie?
Byłam podjarana 6dpo, że to może implantacja, bo nigdy w tym czasie nie miałam plamień. Miałam nadzieję, że 2 dni po tym może już pojawi się cień. I co ciekawe przez całe dwa dni czułam delikatnie podbrzusze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A teraz już wiem, że to wina progesteronu, od wczoraj temperatura mi poszła mocno w górę.
Ale racja... Czas jeszcze jest na testy, więc na spokojnie muszę podejść. Zostały mi dwa pinki i już więcej nie zamierzam zamawiać :D
Ciężkie jest życie staraczek :D

reklama
Byłam podjarana 6dpo, że to może implantacja, bo nigdy w tym czasie nie miałam plamień. Miałam nadzieję, że 2 dni po tym może już pojawi się cień. I co ciekawe przez całe dwa dni czułam delikatnie podbrzusze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A teraz już wiem, że to wina progesteronu, od wczoraj temperatura mi poszła mocno w górę.
Ale racja... Czas jeszcze jest na testy, więc na spokojnie muszę podejść. Zostały mi dwa pinki i już więcej nie zamierzam zamawiać :D

No niestety jak mówiłam najrzadziej plamienie śródcykliczne to implantacja, ale to wcale nie znaczy że cykl jest stracony 😁 cały czas jest jescze mnóstwo nadziei 🤞

Ja się cały czas jaram i mnie nasuwa podbrzusze, ale uparłam się, że do przynajmniej 13.10 nie zatestuję, bo wynik 9dpo może mi całe gunwo powiedzieć :D

Ja się cały czas jaram i mnie nasuwa podbrzusze, ale uparłam się, że do przynajmniej 13.10 nie zatestuję, bo wynik 9dpo może mi całe gunwo powiedzieć :D
ja mam zapał ostudzony - jest w normie :) ale czuję się z tym dobrze, bez doszukiwania się ''objawów'' bo mc temu, każde ukłucie, ból cycka czy cokolwiek już mi w głowie świtało, a może to ''cionsz'' :D

Trzymam kciuki za Ciebie :)

ja mam zapał ostudzony - taki w normie :) ale czuję się z tym dobrze, bez doszukiwania się ''objawów'' bo mc temu, każde ukłucie, ból cycka czy cokolwiek już mi w głowie świtało, a może to ''cionsz'' :D
Ja pokładam nadzieję w przeziębieniu :p Fantomowe objawy mam ciągle, ale po prostu nie ogarniam swojego organizmu w stanie "hormony w normie" i przy niskim ciśnieniu z natury jesienne dni bywają dla mnie mało łaskawe.
Staremu tylko nic nie mówię, bo on zaraz wejdzie w swój nadopiekuńczy tryb, a potem będzie smutny siedział pół wieczora.

reklama
Do góry