reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ostatnio czyli dwa tygodnie temu kiedy włączył mi duphaston to tez nie powiedział czy owu była czy nie...tylko że endo pogrubione włączyć leki i za 2 tyg do kontroli. Dziś nic nie mówił sama widziałam na USG że endo nadal pogrubione, ale to normalne przed@ i kazał odstawić duphaston.
Zapytałam co jeśli długo po odstawieniu nie dostanę @ czy jakieś badania zrobić to powiedział żeby jak coś to pojawić się na kontrolę.

Strasznie dziwny lekarz 😅 no ale w takim razie nasikalabym na testy i jeśli byłby negatywny to odstawiłabym dupka

reklama
Ja jestem po wizycie głupsza niż przed 😂 muszę zmienić lekarza☺️ bo z tym to chyba w ta ciążę nie zajdę😂
ja ostatnio miałam teleporadę z ginekologiem i tak mnie irytowała z nią rozmowa i właściwie nic nie powiedziała :D
Więc nie chciało mi się z nią dyskutować, umówiłam się do endokrynologa i z tą babką w ogóle zupełnie inna rozmowa.

Nie ma bata, zmieniaj lekarza :D

Ja się zastanawiam czy nie umówić się w najbliższym czasie gdzieś prywatnie...albo bhcg zrobić dla pewności czy poprostu odstawić ten duphaston i niech się dzieje wola nieba 😂

reklama
Do góry