reklama
Klaudia126
Fanka BB :)
ale wtedy od 11dpo testujesz codziennie do @?Ja zatestowałam dzisiaj, czyli 8dpo ale zrobiłam to tylko dlatego, że miałam to plamienie. Normalnie zaczynam od 11 dpo.
W grudniu miałam już ładny cień w tym czasie.
Wezu
U mnie to po piątkowych badaniach, gdzie próg potwierdził prawdopodobieństwo owulacji, natomiast TSH skoczyło na 3.2 (mimo brania euthyroxu 25) to ostudziło zapał. Wyglądało to tak, zobaczyłam wynik, poleciały ''kurvy'' Od razu umówiłam wizytę u endo.Ja pokładam nadzieję w przeziębieniu Fantomowe objawy mam ciągle, ale po prostu nie ogarniam swojego organizmu w stanie "hormony w normie" i przy niskim ciśnieniu z natury jesienne dni bywają dla mnie mało łaskawe.
Staremu tylko nic nie mówię, bo on zaraz wejdzie w swój nadopiekuńczy tryb, a potem będzie smutny siedział pół wieczora.
I nagle wszystkie ''objawy'' nagle znikły dosłownie jak ręką odjął I to potwierdza to, że połowę z nich nakręca moja głowa
Klaudia126
Głowa w tym wszystkim jest najgorsza, tylko coś zaboli, zakłuje to od razu myśl, że to już to a później gadanie do siebie w myślach, że na jakiekolwiek objawy jest za wcześnie czasami zastanawiam się czy nie jestem jakaś psychicznaU mnie to po piątkowych badaniach, gdzie próg potwierdził prawdopodobieństwo owulacji, natomiast TSH skoczyło na 3.2 (mimo brania euthyroxu 25) to ostudziło zapał. Wyglądało to tak, zobaczyłam wynik, poleciały ''kurvy'' Od razu umówiłam wizytę u endo.
I nagle wszystkie ''objawy'' nagle znikły dosłownie jak ręką odjął I to potwierdza to, że połowę z nich nakręca moja głowa
Wezu
jak wyjdzie pozytywny to zrób kolejny, żeby przy tym uczestniczył, to będzie dla niego historyczna chwilaW ogóle to mój mąż mi wczoraj oznajmił, że chce wiedzieć jak będę robić test chooya się dowie, nic mu nie powiem. Dopiero jak będzie pozytyw
Wezu
nie jesteś, no chyba że wszystkie tu jesteśmy psychiczneGłowa w tym wszystkim jest najgorsza, tylko coś zaboli, zakłuje to od razu myśl, że to już to a później gadanie do siebie w myślach, że na jakiekolwiek objawy jest za wcześnie czasami zastanawiam się czy nie jestem jakaś psychiczna
Klaudia126
jestem umówiona z mężem na czwartek na wspólne testowanie, ale zastanawiam się czy to dobry pomysłW ogóle to mój mąż mi wczoraj oznajmił, że chce wiedzieć jak będę robić test chooya się dowie, nic mu nie powiem. Dopiero jak będzie pozytyw
Doktur_M
Moderator
@Wezu ma genialny pomysł. Poćwicz udawanie zaskoczenia i wzruszenia i testuj z nim jak już będziesz pewna wynikuW ogóle to mój mąż mi wczoraj oznajmił, że chce wiedzieć jak będę robić test chooya się dowie, nic mu nie powiem. Dopiero jak będzie pozytyw
reklama
Doktur_M
Moderator
Wszystkie jesteśmy Zanim tu dołączyłam to bym się jarała, że mnie boli mniej więcej w okresie implantacji, cycki zaczynają być tkliwe, ale zajebiście, będzie cionsz, pooglądam se łóżeczka na allegro. A teraz jednak dzwoni z tyłu głowy, że czasem boli, bo źle się dzieje, ale że też może boleć coś zupełnie innego, a może po prostu tak teraz odczuwam ostatni tydzień cyklu.nie jesteś, no chyba że wszystkie tu jesteśmy psychiczne