reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ja pokładam nadzieję w przeziębieniu :p Fantomowe objawy mam ciągle, ale po prostu nie ogarniam swojego organizmu w stanie "hormony w normie" i przy niskim ciśnieniu z natury jesienne dni bywają dla mnie mało łaskawe.
Staremu tylko nic nie mówię, bo on zaraz wejdzie w swój nadopiekuńczy tryb, a potem będzie smutny siedział pół wieczora.
U mnie to po piątkowych badaniach, gdzie próg potwierdził prawdopodobieństwo owulacji, natomiast TSH skoczyło na 3.2 (mimo brania euthyroxu 25) to ostudziło zapał. Wyglądało to tak, zobaczyłam wynik, poleciały ''kurvy'' :D Od razu umówiłam wizytę u endo.
I nagle wszystkie ''objawy'' nagle znikły :D dosłownie jak ręką odjął :D I to potwierdza to, że połowę z nich nakręca moja głowa :D

U mnie to po piątkowych badaniach, gdzie próg potwierdził prawdopodobieństwo owulacji, natomiast TSH skoczyło na 3.2 (mimo brania euthyroxu 25) to ostudziło zapał. Wyglądało to tak, zobaczyłam wynik, poleciały ''kurvy'' :D Od razu umówiłam wizytę u endo.
I nagle wszystkie ''objawy'' nagle znikły :D dosłownie jak ręką odjął :D I to potwierdza to, że połowę z nich nakręca moja głowa :D
Głowa w tym wszystkim jest najgorsza, tylko coś zaboli, zakłuje to od razu myśl, że to już to 😑 a później gadanie do siebie w myślach, że na jakiekolwiek objawy jest za wcześnie 🤷 czasami zastanawiam się czy nie jestem jakaś psychiczna 🙈

Głowa w tym wszystkim jest najgorsza, tylko coś zaboli, zakłuje to od razu myśl, że to już to 😑 a później gadanie do siebie w myślach, że na jakiekolwiek objawy jest za wcześnie 🤷 czasami zastanawiam się czy nie jestem jakaś psychiczna 🙈
nie jesteś, no chyba że wszystkie tu jesteśmy psychiczne :D

reklama
nie jesteś, no chyba że wszystkie tu jesteśmy psychiczne :D
Wszystkie jesteśmy :p Zanim tu dołączyłam to bym się jarała, że mnie boli mniej więcej w okresie implantacji, cycki zaczynają być tkliwe, ale zajebiście, będzie cionsz, pooglądam se łóżeczka na allegro. A teraz jednak dzwoni z tyłu głowy, że czasem boli, bo źle się dzieje, ale że też może boleć coś zupełnie innego, a może po prostu tak teraz odczuwam ostatni tydzień cyklu.

Do góry