reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Czekam w diagnostyce, żeby zrobić proga. Zapytam na zaś ile powinien wynosić jak owulacja się odbyła? Powyżej 10?
Ja w piątek też badałam i wyszło 18,3 dziewczyny mówiły, że to spoko wynik który świadczy o prawdopodobieństwu wystąpienia owulacji ale chyba powyżej 10 już jest ok wynik, trzymam kciuki, daj znać 🙂

reklama
Cześć dziewczyny!

Ja jestem po tzw. pik💉, czyli po pobraniu krwi.

Dziś dowiem się, jaki jest poziom witaminy D, kwasu foliowego i żelaza w moim organizmie.
No i dowiem się, czy nie mam nowotworu (proteinogram prawdę powie).
Przy okazji machnęłam TSH, jak co miesiąc no i na morfo miałam skierowanie.

Akurat siedzę z mamą na onkologii, to się napatrzę.

Chciałabym, żeby ten październik w końcu dał jakiś promyk.

Cześć dziewczyny!

Ja jestem po tzw. pik💉, czyli po pobraniu krwi.

Dziś dowiem się, jaki jest poziom witaminy D, kwasu foliowego i żelaza w moim organizmie.
No i dowiem się, czy nie mam nowotworu (proteinogram prawdę powie).
Przy okazji machnęłam TSH, jak co miesiąc no i na morfo miałam skierowanie.

Akurat siedzę z mamą na onkologii, to się napatrzę.

Chciałabym, żeby ten październik w końcu dał jakiś promyk.
Odezwij się z wynikami :*

Cześć dziewczyny... Ja nadal bez okresu, dzis 33dc. Wczoraj popołudniu nasikalam na test o czułości 25, oczywiście biały. Zastanawiam się czy to możliwe, że jak od 19dc do 26dc żarłam co 6h ibuprofen 400mg to mogłam sobie coś rozregulować... Chciałabym już dostać ten okres.... masakra :(

No w szoku jestem, że kur...a przyszedł @
Moge wysłać zdjęcie tampona...
Nie bede sobie wkręcać, że to implantacja😭😭😭
Czyli jednak ovu byla zaraz po @, dlatego 10 dni wcześniej @@😥😥😥 właśnie wyjełam termometr i jest we krwi więc proszę wpiisac mi @. Nie wiem co tu się odpi.....olilo w tym m-cu.
po raz 10 napiszę, idź do lekarza w przyszłym cyklu :) Jeśli w okolicach masz faktycznie konowała, to jedź gdzieś trochę dalej.

reklama
Do góry