reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
gdybym miała dostać wcześniej to ten cykl byłby faktycznie posrany :D Mam regularne jak z zegarku zawsze 29 dni ok godziny 15-16 przychodzi małpa :D
Zobaczymy :D Jak dostanę wcześniej to będę się kłaniać NISKO do Twoich stópek 🥰 8-)

Jak miałaś owu wcześniej to cykl byłby posrany gdyby okres nie przyszedł wcześniej 😅😂

W kazdym laboratoium to sie bada tak z buta czy trzeba miec skierowanie na to? Mogę w dowolnym dniu cyklu?
Skierowania pewnie nie dostaniesz na to wiec musiałabyś na własną rękę, dowolny dzień cyklu I chyba nawet nie trzeba być na czczo. Nie jest to tanie badanie ale dużo Ci powie o stanie pozostałego jajnika

Moze zadzwonie i podpytam w przychodni u drogiego gin czy moglaby mi to sprawdzić, moze akurat ta kobieta będzie efektywniejsza? W ktorym dniu cyklu powinnam iść, wiem ze kilka razy ale tak mniej wiecej?
Co do menopauzy nie zartuje, mam 38 lat.

menopauza przychodzi koło 50 roku życia, także jeszcze trochę czasu jest :) choć faktycznie, nie jest to regułą, niektóre kobiety przechodzą ja znacznie wcześniej. I zeby się tego dowiedzieć, możesz zrobić AMH, jak napisała @lady_in_blue.
Myślę, że z dzień czy dwa po okresie bym poszła zobaczyć,czy coś rośnie. A skoro masz podejrzenie bardzo wczesnych owulacji, to będziesz wiedzieć czy coś rośnie, czy już zaraz pęknie itp.

No ja jeszcze wypowiem sie w sprawie wyprawki z drugiej reki: ja napewno bede korzystać. Nie uważam, ze to oszczedzanie na dziecku, a jest to bardziej ekologiczne. Wiele moich kolezanek ma ciuszki zalozone po raz, 2 razy. Wiec mam zamiar korzystać :)
A do lumpeksów nie bede chodzić bo i dla siebie tam nie kupuje to i dla dziecka nie bede :)
o, to to, to! Dokładnie - EKOLOGICZNE :)
Zgadzam się i też będę kupować z drugiej ręki :) I sama będę też sprzedawać :)

Moze zadzwonie i podpytam w przychodni u drogiego gin czy moglaby mi to sprawdzić, moze akurat ta kobieta będzie efektywniejsza? W ktorym dniu cyklu powinnam iść, wiem ze kilka razy ale tak mniej wiecej?
Co do menopauzy nie zartuje, mam 38 lat.
A w poprzednim cyklu w którym dniu miałaś owu? Poszłabym tak że 3-4 dniu wcześniej

reklama
Jak miałaś owu wcześniej to cykl byłby posrany gdyby okres nie przyszedł wcześniej 😅😂
zgadzam się z Wami :D Jeśli owu była wcześniej to i okres przyjdzie wcześniej.

@pluto_nova jeśli faktycznie jakimś cudem udałoby mi się zajść w CIONSZ, to będziesz wirtualną matką chrzestną :D Tyle wykresów co ja to chyba nikt Ci nie wysłał :D

Do góry