reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Wtedy to dosłownie będą "nasze zasiłki" 🤣
Proszzzzz:
received_427892602781206.jpeg

Hej wiem, że temat trochę z dupy ale czy wy tez macie tym zaśmieconą calą stronę główną ?

Załączniki

• IMG_0524.jpeg
    IMG_0524.jpeg
    92,3 KB · Wyświetleń: 92
W jednym miesiącu byłam trzy razy i u trzech innych 😃 malo tego, trzem ginom zadawałam te same pytania i uzyskiwalam trzy różne odpowiedzi XD
Aaaa weź, ja byłam teraz na usg 6 i 8 dpo u dwóch innych lekarzy. Najpierw od babeczki dowiedziałam się, że owulacja na pewno była z prawego jajnika, pokazywała mi co o tym świadczy. Dwa dni później facet stwierdził, że owulacja raczej z lewego była, też czarował, że coś tam widzi. Wyszłam wkurzona i zrezygnowana jeśli chodzi o lekarzy.

Ty nie byłaś ze mną na majowych mamach ?
Nie, nie, ja jeszcze niestety nie zobaczyłam dwóch kresek ☹️

reklama
Do góry