reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Zrobiłam ten test 10dpo, bo miałam jeden test z ostatniego miesiąca.... oczywiście biel. Nie wiem czy to za wcześnie ten test, czy to już znak, że jednak ciąży nie będzie....

Wiem, wiem.. sikanie miało być 6 października w dniu miesiączki...
Zrobiłam to samo i wynik ten sam.

reklama
No dokładnie tak jest... oczywiście mąż mnie przyłapał z tym testem. To sobie popłakałam, kazał mi się ogarnąć, powiedział że zrobimy test w przyszłym tygodniu...a jak się nie uda to idziemy na badania - ja hormonalne a on na badania nasienia
Moj wszedł akurat jak robiłam zdjecie testom owu ulozonym wg daty
On oczy na wierzch i mowi:
"eee myślałem, że sikasz sprawdzasz i wyrzucasz, a Ty jak psychopatka chomikujesz je???"
No to mu wyłożyłam, że jak już będzie ten kluczowy to wtedy wyrzucę😜😉😂🤣 i że się nie zna, więc niech skupi się na produkcji plemników.
W pół sekundzie poczułam się jak psychopatka😂🤣 ale mi przeszło.
Co do Was wspaniała postawa męża a ty tez masz prawo do zwątpienia i łez.

No dobrze. To jestem już po USG. I cóż jednak ta symulacja rekovelle to była zdecydowanie nie dla mnie. Bobasa raczej nie będzie bo organizm zwariował.
9 dzień cyklu
Endometrium 8.4mm
Na lewym jajniku 5 pęcherzyków
Na prawym 8 pęcherzyków
Ale największe max 5mm
Kiedy następna wizyta?

Ehhh ten piździernik
IMG_20221001_112624.jpg

Jak myślicie, co to był za utwór?

Hejo, komu podnieść ciśnionko przy sobocie? 🥳
Zobacz załącznik 1448355
tom hiddleston idiot GIF
Tylko natura nie wie, ze 1/3 nie nadaję się na rodziców, a ich dzieci na zawsze będą nosić w sobie blizny lub nie dożyją 10 r.ż.
Głupie farmazony klepane bez głębszego przemyślenia 🤮 buractwo na najwyższym poziomie 😡

reklama
Do góry