reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Ależ skąd chociaż termin ma 5 październikaJako, ze wątek mamy październikowy to czy mogę tu wywołać Lea2022? Bo zdaje się, ze ona miała termin na październik? Bardzo jestem ciekawa co u niej nie macie nic przeciwko?
Sylwanka89
Ja dzieci poczęłam naturalnie ,ale mam koleżanki które do dzisiaj nie maja dzieci i marzyła bym żeby in vitro im pomogło . Ale niestety mijają kolejne lata i dzieci mieć nie będą ,a wolała bym żeby szły na lecZenie i były dobrze gospodarowanie ,a nie jak nadal jest ze wszędzie kiepsko się dostać .
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Dokładnie, ja to w takich sytuacjach twierdze: „nie dyskutuj z idiotą, on i tak nic nie zrozumie, a ktoś z boku może was pomylić” i jak powtarzam sobie to w myślach, to powstrzymuję się od komentarzaNo ale nawet nie ma, co się wkurzać i tracić czasu na odpowiadanie takim ludziom- raz, że połowy nie zrozumieją, a dwa oni żyją w innym świecie, myślą innymi kategoriami.
Ten ich świat przebiega równolegle do naszego i ni uja nie będzie punktów stycznych.
Świetne powiedzenie! Muszę je zapamiętać.Dokładnie, ja to w takich sytuacjach twierdze: „nie dyskutuj z idiotą, on i tak nic nie zrozumie, a ktoś z boku może was pomylić” i jak powtarzam sobie to w myślach, to powstrzymuję się od komentarza
Owulacja
Ja ostatnio widziałam wpis zatroskanej matki, że ona boi się że ludzie, którzy pracują na jej zasiłki (było napisane wprost na "nasze zasiłki") przez inflację przestaną opłacać podatki i wtedy ona nie będzie miała piniążków
Owulacja
Pamiętaj, żeby w kampanii wpisać że jesteś olka11135 z babyboomJa już zostanę prezydentem to in vitro będzie za darmo głosujcie na mnie!
reklama
Owulacja
Jako, ze wątek mamy październikowy to czy mogę tu wywołać Lea2022? Bo zdaje się, ze ona miała termin na październik? Bardzo jestem ciekawa co u niej nie macie nic przeciwko?
Nie mamy! To wątek dla wszystkich!
@Lea2022 jesteś poszukiwana
Matko jak ten czas zleciał pamiętam jak czytałam was jeszcze z ukrycia a tu zaraz będzie finał@Lea2022 opowiadaj jak się sprawy mają, kibicujemy żeby wszystko poszło u Ciebie sprawnie i szybko, dawaj tu tego mięciutkiego bobasa!