reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
No ale nawet nie ma, co się wkurzać i tracić czasu na odpowiadanie takim ludziom- raz, że połowy nie zrozumieją, a dwa oni żyją w innym świecie, myślą innymi kategoriami.
Ten ich świat przebiega równolegle do naszego i ni uja nie będzie punktów stycznych🤷🏻‍♀️.
Dokładnie, ja to w takich sytuacjach twierdze: „nie dyskutuj z idiotą, on i tak nic nie zrozumie, a ktoś z boku może was pomylić” i jak powtarzam sobie to w myślach, to powstrzymuję się od komentarza

Dokładnie, ja to w takich sytuacjach twierdze: „nie dyskutuj z idiotą, on i tak nic nie zrozumie, a ktoś z boku może was pomylić” i jak powtarzam sobie to w myślach, to powstrzymuję się od komentarza
Świetne powiedzenie! Muszę je zapamiętać.

Hejo, komu podnieść ciśnionko przy sobocie? 🥳
Zobacz załącznik 1448355
tom hiddleston idiot GIF
Ja ostatnio widziałam wpis zatroskanej matki, że ona boi się że ludzie, którzy pracują na jej zasiłki (było napisane wprost na "nasze zasiłki") przez inflację przestaną opłacać podatki i wtedy ona nie będzie miała piniążków 😭

reklama
Jako, ze wątek mamy październikowy to czy mogę tu wywołać Lea2022? Bo zdaje się, ze ona miała termin na październik? Bardzo jestem ciekawa co u niej 🤩 nie macie nic przeciwko? 🙏🏻

Nie mamy! To wątek dla wszystkich!
@Lea2022 jesteś poszukiwana 🥰

@Lea2022 opowiadaj jak się sprawy mają, kibicujemy żeby wszystko poszło u Ciebie sprawnie i szybko, dawaj tu tego mięciutkiego bobasa! 💜
Matko jak ten czas zleciał 🤩 pamiętam jak czytałam was jeszcze z ukrycia a tu zaraz będzie finał 🤩❤️🥰

Do góry